iPhone 12 Pro va avea mai MULT RAM decat te-ai fi Asteptat de la Apple

iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max urmeaza sa fie lansate cu mai multa memorie RAM de catre compania Apple, iata cati GB vor fi implementat, dar si de ce.

iPhone 12 Pro ram

iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max vor fi lansate cu cate 6 GB RAM de catre compania Apple in toamna anului viitor, o crestere substantiala in comparatie cu cei 4 GB RAM din seria iPhone 11 aflata acum la vanzare in magazine. Desi cei de la Apple ar fi trebuit sa implementeze 6 GB RAM in seria iPhone 11, se pare ca abia iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max vor avea parte de aceste upgrade substantial, in timp ce iPhone 12 va ramane cel mai probabil la 4 GB RAM.

iPhone 12 Pro cu 6 GB RAM va putea oferi o experienta 5G pe masura dorintelor utilizatorilor, iar asta pentru ca vitezele foarte mari de scriere si citire au nevoie si de suficient RAM pentru a fi atinse in utilizarea obisnuita. Mai mult decat atat, seria iPhone 11 se chinuie in momentul de fata cu iOS 13, acest lucru fiind reclamat de catre foarte multe persoane, astfel ca iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max au neaparata nevoie de un upgrade substantial.

iPhone 12 Pro va avea in sfarsit 6 GB de memorie RAM

iPhone 12 Pro va ramane oricum cu mult sub ceea ce ofera telefoanele Android care au suport pentru retelele 5G, acestea fiind vandute cu minim 10/12 GB de memorie RAM pentru a oferi performantele foarte bune. Cei de la Apple nu prea aveau de ales pentru iPhone 12 Pro decat sa ofere 6 GB RAM, iar asta si pentru ca iOS a devenit atat de complex incat 4 GB RAM nu mai sunt suficienti pentru a oferi experienta pe care o doresc toti clientii sai.

iPhone 12 Pro va beneficia si de o noua camera cvadrupla, cu senzor de imagine ToF, iar cei 6 GB RAM ar putea fi necesari inclusiv pentru noile functii pentru realitate augmentata pe care cei de la Apple le pregatesc deja. Acestea vor avea nevoie de multa putere de procesare, deci exista multiple motive care sa justifice o crestere cu 50% a cantitatii de memorie RAM in telefoanele iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max in comparatie cu iPhone 11.

iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max nu vor fi singurele modele lansate in 2020, Apple pregatind si un iPhone 12, care va avea conectivitatea 5G, insa nu si o camera cvadrupla, deci nici 6 GB de memorie RAM.