Un iPhone 12 care arata asa ar Multumi Aproape TOTI Fanii Apple

iPhone 12 ar putea fi lansat cu un design extrem de atractiv pentru fanii Apple din intreaga lume, iata de ce s-ar putea bucura toti clientii companiei Apple.

iphone 12 design interesant

iPhone 12 va avea schimbari serioase de design facute de catre compania Apple, iar asta pentru ca dupa trei ani fara schimbari foarte mari si foarte bune, vine un moment in care mai trebuie sa faci si ceva bun pentru produse. Se zvoneste ca iPhone 12 ar putea veni fara un decupaj in ecran, ceea ce pare destul de greu de crezut, dar ceva ce nu e imposibil, Apple avand la dispozitie tehnologiile necesare pentru a face acest lucru, daca ar vrea cu adevarat.

Pana in momentul in care vom vedea si primele imagini cu noul design pe care iPhone 12 il va avea, avem totusi ocazia de a ne “delecta” privirile cu un nou concept care incearca sa ne prezinte viziunea unui grafician cu privire la telefon. Mai jos puteti vedea un iPhone 12 care nu are decupaj in ecran, dar care are o camera cvadrupla in carcasa, aceasta avand si un senzor de imagine ToF integrat pe langa cei trei principali, asa cum va oferi si Apple.

iPhone 12 ar putea fi un telefon cu adevarat interesant

iphone 12 design fara decupaj

iPhone 12 va pastra actualul design urat al camerei triple din iPhone 11, dar va avea un senzor de imagine ToF pentru realitate augmentata, cei de la Apple punand foarte mare accent pe aceasta tehnologie de care nimeni nu e entuziasmat. Apple crede totusi ca realitatea augmentata e viitorul, si ar vrea sa inlocuiasca telefoanele iPhone cu dispozitive de acest gen, iar iPhone 12 ar putea fi un prim pas in aceasta directie multumita noului sau senzor ToF.

Majoritatea telefoanelor mobile premium au implementati senzori de imagine ToF in momentul de fata, iar iPhone 12 va aduce unul pentru ca Apple a cam ramas in urma din acest punct de vedere, si pentru ca aplicatiile sale AR au nevoie de o crestere. Pe de alta parte acest design aduce aminte si de seriile iPhone 4, sau iPhone 5, extrem de apreciate de catre clienti, si ar mai apropia design-ul iPhone 12 de cel al tabletelor iPad, care arata foarte similar acum.

iPhone 12 va fi lansat de catre cei de la Apple in toamna anului viitor, undeva prin septembrie, dar ramane pana atunci sa descoperim si ce fel de noutati va aduce pentru toata lumea noul model de telefon.

5 COMENTARII