NASA: LIVE, vezi Astronautii intr-o Misiune SPECIALA in Spatiu (VIDEO)

NASA transmite live o misiune speciala pe care astronautii Statiei Spatiale Internationale o fac acum, iata cum poti vedea in direct toata actiunea.

NASA are o transmisiune speciala in aceasta vineri pentru cei care urmaresc cu mare atentie cerul instelat, agentia spatiala americana transmitand o misiune pe care o fac astronautii Statiei Spatiale Internationale astazi. Vorbim despre o misiune in spatiul cosmic pe care astronautii o fac pentru a repara echipamente si a verifica daca exista probleme in exteriorul statiei, cei de la NASA facand acest lucru o data la cateva luni de zile pentru pasionatii de astronomie.

NASA transmite in acest moment astronautii in plina misiune, ea incepand in jurul orei 14:00, insa mai exista multe de vazut, pentru ca lucrurile nu se desfasoara chiar atat de usor intr-un mediu in care nu exista gravitatie. Aceasta transmisiune facuta de catre cei de la NASA vine la cateva saptamani bune dupa ce a transmis si o misiune facuta de catre femei astronaut in spatiul cosmic in jurul Statiei Spatiale Internationale, acea transmisiune avand foarte mare succes.

NASA transmite live o misiune a Statiei Spatiale Internationale

NASA prezinta astronautii Statiei Spatiale Internationale in timp ce schimba sistemul de racire al spectrometrului magnetic instalat in exteriorul statiei, el avand menirea de a detecta orice fel de raze care calatoresc prin univers. Misiunea pe care cei de la NASA o transmit astazi nu este una usoara, iar asta pentru ca vorbim despre o schimbare de instrumente care are loc intr-un mediu fara gravitatie, deci nu toate miscarile pot fi controlate usor.

NASA transmite imagini atat din camerele montate in jurul Statiei Spatiale Internationale, cat si de pe cele montate pe costumele astronautilor, totul in functie de ceea ce se intampla in fiecare moment al misiunii. Interesant este ca NASA are inclusiv un feed audio pentru comunicatiile care au loc intre astronauti, cei din statie, dar si cei care coordoneaza misiunea de pe Pamant, iar noi putem auzi aproape tot ceea ce se vorbeste acolo.

NASA transmite totul prin YouTube, deci puteti urmari fara probleme transmisiunea de mai sus indiferent daca o accesati de pe un calculator, de pe un telefon mobil, sau de pe o tableta.