Google Chrome Update aduce o SURPRiZA pentru Toata Lumea

Google Chrome are parte de o noua functie neasteptata intr-o actualizare ce a fost lansata pentru utilizatorii de telefoane din intreaga lume.

Google Chrome cautari lens

Google Chrome are pregatita o noua surpriza de catre compania Google pentru toti cei care sunt interesati sa foloseasca browserul pe telefoane si calculatoare, iar e una la care putini s-ar fi asteptat pana acum. Mai exact, in cea mai recenta versiune a Google Chrome pentru telefoane mobile a fost implementata o noua functie care permite cautarea de imagini pe internet folosind sistemul Google Lens, unul extrem de apreciat de toata lumea.

Google Chrome nu are activata functia in mod automat in toate telefoanele, ci trebuie activata manual de catre utilizatori, iar dupa ce se intampla asta, orice fel de cautari pentru poze pot fi facute cu ajutorul Google Lens pe internet. Dupa activarea aceste functii, browserul Google Chrome va afisa o optiune care se numeste Search with Google Lens in loc de Search Google for this image, inteligenta artificiala preluand functia de cautare din acel punct.

Google Chrome are acum optiunea de a cauta imagini cu Google Lens

google chrome lens

Google Chrome are practic un sistem mult mai avansat de cautare pe internet pentru imagini, iar asta deoarece Google Lens poate cauta inclusiv dupa obiecte care se afla in imaginile pe care le inregistram folosind camera telefoanelor. Google Lens a fost creat pentru a identifica si obiectele din imagini, ceva ce in mod normal nu poate fi facut corect de prea multe sisteme, iar acum Google Chrome are totul integrat in mod nativ pentru utilizatori.

google chrome lens cautare

Google Chrome are in imaginea de mai sus prezentat modul in care functioneaza totul in sistem, si vorbim despre ceva extrem de interesant care poate fi folosit de catre oricine pentru a-si imbunatati experienta de utilizare a browserului. Interesant este ca Google Chrome are functia implementata fara sa o promoveze pentru telefoane, deci lumea afla de ea doar daca citeste pe internet si afla ca ea a fost implementata in browser.

Google Chrome permite activarea acestei functii din meniul “chrome://flags”, unde trebuie sa cautati optiunea “lens”, pe care sa o activati pentru a avea acces la optiunile de activare a sistemului.