Doua noi Functii ale Samsung GALAXY S11 Dezvaluite OFICIAL

Samsung GALAXY S11 are confirmate in mod oficial doua noi functii foarte importante pentru camera, ele fiind dezvaluite chiar de catre compania Samsung.

Samsung GALAXY S11 single take video spin

Samsung GALAXY S11 ar putea fi telefonul care va avea aproape toate noutatile mai mult, sau mai putin, importante dezvaluite cu mult timp inainte de a fi lansat, iar asta pentru ca astazi aflam despre doua noutati ale sale. Mai exact, la oficiul pentru brevete de inventie si marci din Europa cei de la Samsung au inregistrat doua noi marci pentru functii care mai mult ca sigur vor fi implementate pentru camera Samsung GALAXY S11 cand va fi lansat.

Cele doua marci inregistrate de catre coreeni, cel mai probabil pentru Samsung GALAXY S11, sunt Single Take si Video Spin, iar desigur ca nimeni nu stie in acest moment ce anume ar putea oferi ele pentru noul telefon. In baza a ceea ce dau de inteles denumirile, e foarte posibil sa fie vorba despre functii pentru modulul de inregistrate video din Samsung GALAXY S11, dar cel mai probabil vom afla mai multe de la prototipurile testate chiar acum.

Samsung GALAXY S11 are functiile Single Take si Video Spin confirmate

Samsung GALAXY S11 a avut anuntat faptul ca va avea o camera cvadrupla implementata de catre compania coreeana, senzorul de imagine principal urmand a fi unul de 108 megapixeli, urias dupa toate standardele. Multumita acestui senzor de imagine foarte mare, Samsung GALAXY S11 ar urma sa poata inregistra inclusiv clipuri video 8K la 30 FPS, ceva ce niciun alt telefon mobil nu ofera in acest moment, si probabil ca nici nu va oferi prea curand.

Camera noua din Samsung GALAXY S11 va aduce si o functie speciala numita Space Zoom, iar aici vorbim cel mai probabil despre ceva special legat de integrarea unui zoom optic de 5X, sau hibrid de pana la 10X. Indiferent de situatie, este cat se poate de clar faptul ca Samsung GALAXY S11 va avea parte de o camera grozava cand va fi lansat, tot mai multe dovezi ale acestui lucru continuand sa apara in aproape fiecare zi ce ne desparte de lansare.

Samsung GALAXY S11 ar putea fi prezentat pe data de 18 februarie, conform unui zvon aparut acum cateva saptamani pe internet, dar lansarea ar trebui sa aiba loc abia in cursul lunii martie.