AirPods urmeaza sa-si dubleze vanzarile in 2020 multumita AirPods Pro

airpods dubleze vanzari 2020

AirPods ar urma sa aiba parte de un 2020 “de poveste”, iar asta pentru ca vanzarile castilor wireless ale companiei Apple s-ar putea dubla in cursul urmatorului an. Conform analistilor, AirPods Pro se vand atat de bine incat partenerii Apple au fost nevoiti sa creasca productia pentru a acoperi cererea.

Restul modelelor obisnuite ale AirPods inregistreaza deasemenea cerere foarte buna, astfel ca in 2020 vanzarile ar urma sa depaseasca 60 de milioane de unitati. Pe final de an 2020 cei de la Apple inregistreaza o crestere a vanzarilor de casti AirPods multumita noilor AirPods Pro, iar sezonul sarbatorilor de iarna ar urma sa le aduca vanzari foarte bune.

Apple nu raporteaza cifrele de vanzari pentru AirPods, deci estimarea de 30 de milioane de unitati vandute in 2019 vine doar de la analisti. O crestere la 60 de milioane de unitati vandute in 2020 este din nou doar o estimare a analistilor, dar asta tot in baza cererii foarte bune care exista in acest moment pentru casti.

“AirPods Pro de 249 USD a depășit așteptările, iar cererea pentru ei îi împing pe partenerii de asamblare Apple împotriva capacităților și constrângerilor tehnice, a spus o persoană cunoscută în acest sens. Mai mulți furnizori concurează pentru activitatea de fabricație a căștilor Pro, deși unii încă dezvoltă competența tehnică.”

AirPods s-au vandut mai intotdeauna bine in perioada sarbatorilor de iarna, iar desi AirPods Pro sunt mult mai scumpe decat modelele de anterioare, au cerere surprinzator de mare. Daca acestea vor creste intr-adevar vanzarile de casti wireless ale Apple la 60 de milioane de unitati in 2020, atunci vorbim despre o posibila dublare a veniturilor, sau poate chiar o crestere mai mare.