Facebook SURPRINDE cu o SCHIMBARE de care Chiar aveai NEVOIE

Facebook implementeaza in sfarsit o functie de care aveai nevoie, dupa foarte multe tentative esuate de a ne aduce schimbari care sa fie cu adevarat utile.

facebook surprinde schimbare aveai nevoie

Facebook surprinde cu o noua functie de care utilizatorii din lumea intreaga chiar aveau nevoie pentru reteaua de socializare, dar de care mai nimeni nu stia absolut nimic daca nu a folosit Instagram pana in momentul de fata. Mai exact, cei de la Facebook vor sa aduca in reteaua lor de mesagerie o functie similara celei “Close Friends” din cadrul Instagram astfel incat utilizatorii sa poata publica mesaje in platforma doar pentru prietenii cei mai apropiati.

Facebook permite in momentul de fata publicarea de mesaje pe care sa le vada doar prietenii nostri, dar asta inseamna orice persoana cu care suntem prieteni, fara a putea filtra in vreun fel cat de restrans trebuie sa fie cercul. Functia similara “Close Friends” urmeaz asa ne permita sa cream un cerc de prieteni foarte apropiati, iar atunci cand publicam anumite postari pe Facebook, ele vor fi vazute exclusiv de catre aceste persoane, nu de catre toti prietenii.

Facebook va permite publicarea de postari doar pentru prietenii apropiati

Facebook favorites

Facebook va avea functia implementata cu denumirea “Favorites”, iar dupa selectarea prietenilor apropiati la care dorim sa ajunga mesajele, putem publica povesti din aplicatie, sau emesaje din Messenger doar catre ei. Facebook testeaza in momentul de fata aceasta functie in cadrul Messenger, insa ea va ajunge si in aplicatia principala, iar dupa ce publica o postare catre prieteni, utilizatorii vor putea discuta separat cu fiecare dintre acestia.

Facebook favorites postari

Facebook va permite adaugarea manuala a pana la 10 persoane in sectiunea “Favorites” catre care sa fie trimise postarile, iar daca asta nu se intampla, ele urmeaza sa fie adaugat automat de inteligenta sa artificiala. In momentul de fata functionalitatea oferita de catre “Favorites” deste destul de limitata, insa cei de la Facebook vor sa o extinda gradual pana cand ea va ajunge sa fie similara cu cea oferita de catre functia “Close Friends” a Instagram.

Facebook pregateste lansarea acestui sistem in momentul de fata, insa e greu de spus cam cand il va lansa in mod efectiv pentru utilizatorii din intreaga lume, deci trebuie sa mai avem rabdare.