STS face un Anunt IMPORTANT cu Privire la Alegerile Prezidentiale 2019

STS face un anunt foarte important cu privire la Alegerile Prezidentiale 2019, iata ce spun autoritatile cu privire la turul al doilea de scrutin din Romania.

STS Alegerile Prezidentiale 2019

STS, Serviciul de Telecomunicatii Speciale, a facut un anunt foarte important inainte de Alegerile Prezidentiale 2019 din Romania, institutia urmand a se ocupa de prelucrarea tuturor informatiilor privind romanii care voteaza maine. Conform celor de la STS, ni momentul de fata nu mai putin de 1600 de specialisti din cadrul institutiei asigura functionarea in parametri tehnici optimi a infrastructurii de comunicatii necesara pentru Alegerile Prezidentiale 2019.

Alegerile Prezidentiale 2019 se desfasoara atat in Romania, cat si in strainatate, iar STS asigura un serviciu de permanenta in toata aceasta perioada pentru ca oamenii sa poata vota fara vreo intrerupere undeva. Cei de la STS preiau pe tablete proprii informatii privind cartile de identitate ale persoanelor care voteaza la Alegerile Prezidentiale 2019, inclusiv cele privind semnaturile date de catre oameni, totul pentru a se evita votul multiplu.

STS asigura desfasurarea in conditii foarte bune a Alegerilor Prezidentiale 2019

STS va face astazi si instructajul pentru cei care vor fi in sectiile de votare din Romania pentru Alegerile Prezidentiale 2019, astfel ca vor fi cateva ore foarte ocupate pentru cei care se asigura ca votam in conditiile cele mai bune. Mai mult decat atat pentru Alegerile Prezidentiale 2019 cei de la STS au si cate un centru specializat in fiecare judet pentru a prelua orice fel de apeluri care vizeaza probleme de functionare, sau de utilizare ale echipamentelor sale.

”La nivelul Serviciului de Telecomunicații Speciale, în toată această perioadă, este asigurată permanența personalului, 24 de ore din 24, în centrele de preluare a apelurilor. Suntem pregătiți să acordăm asistență tehnică acolo unde se impune. Un aspect pozitiv confirmat în primul tur îl reprezintă semnătura preluată în format digital la secțiile de votare din străinătate, pentru că astfel s-a redus considerabil timpul de preluare a datelor alegătorilor. Avem, de asemenea, o colaborare directă cu Autoritatea Electorală Permanentă pentru a le semnala de urgență orice posibilă disfuncționalitate și pentru a lua măsurile adecvate.”

STS are distribuite in Romania peste 25.300 de tablete care vor fi folosite in sectiile de votare, intre 4 si 11 fiind amplasate in fiecare dintre ele astfel incat procesul de votare sa se desfasoare in cele mai bune conditii posibile. In cadrul primului tur de votare pentru Alegerile Prezidentiale 2019 n-au existat probleme cu tabletele si sistemul celor de la STS, astfel ca e de asteptat ca si acum totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii posibile.

Alegerile Prezidentiale 2019 au inceput deja in strainatate, aproape 300.000 de romani votand atat in sectiile de votare, cat si prin corespondenta, iar maine dimineat ala ora 07:00 va incepe procesul de votare inclusiv in Romania.