Apple Spune ca va vinde un Numar COLOSAL de Telefoane iPhone 12

Apple se asteapta sa vanda un numar urias de telefoane iPhone 12 in cursul anului viitor, iata ce estimari uriase a facut pentru partenerii sai.

apple vanzari iphone 12

Apple se asteapta sa vanda un numar urias de telefoane din seria iPhone 12 in cursul anului viitor, compania americana anuntandu-si partenerii in legatura cu succesul pe care-l preconizeaza in legatura cu viitoarele modele de telefoane. Conform estimarilor pe care le face Apple, seria iPhone 12 ar urma sa se vanda in aproximativ 100 de milioane de unitati in cursul anului viitor, iar totul multumita implementarii unei tehnologii asteptata de multi fani, cea 5G.

iPhone 12 va fi prima serie de telefoane ale Apple care va avea conectivitate 5G integrata de catre producator, iar asta in conditiile in care tot mai multe modele de telefoane sunt lansate cu asemenea suport in momentul de fata. Avand in vedere ca implementarea 5G in iPhone 12 va fi un mare salt tehnologic pentru cei de la Apple, e normal ca si asteptarile privind vanzarile sa fie mari, mai ales ca de ani buni n-am avut schimbari mari pentru telefoane.

Apple se asteapta sa vanda 100 de milioane de telefoane iPhone 12 in 2020

Apple le-ar fi spus partenerilor sai din China sa se astepte la comenzi de peste 100 de milioane de unitati pentru telefoanele din seria iPhone 12, ceea ce ar reprezenta o crestere majora in comparatie cu productia pentru iPhone 11. Desigur ca nu e obligatoriu ca Apple sa si vanda 100 de milioane de telefoane din seria iPhone 12, dar asteptarile celor din Cupertino sunt neasteptat de mari, mai ales ca vanzarile din ultimii ani n-au fost chiar atat de grozave pentru ei.

iPhone 12 va veni desigur si cu alte modificari separat de implementarea suportului pentru tehnologia 5G, Apple dorind sa faca si unele modificari pentru design, separate de alte imbunatatiri importante pentru clienti. Este posibil ca estimarea de 100 de milioane de unitati ale iPhone 12 vandute in 2020 sa fie cu mult peste asteptari, insa cei de la Apple ar putea avea un nou produs de succes anul viitor, desi deocamdata nimeni nu stie foarte clar daca se va intampla asta.

iPhone 12 urmeaza sa fie anuntat de catre compania Apple in toamna anului 2020, cel mai probabil in septembrie, si ar putea fi deasemenea pus in distributie tot atunci, poate chiar la un pret mai mare decat al iPhone 11.