ALERTA pentru Windows 10, Decizia IMPORTANTA Luata de Microsoft

Windows 10 are o noua alerta importanta lansata de catre compania Microsoft, iata ce decizie a fost luata de catre americani pentru toti utilizatorii lor.

ALERTA Windows 10 Decizia Microsoft

Windows 10 are o decizie foarte importanta luata de catre compania Microsoft in cursul zilelor trecute pentru ca a ajuns din nou in situatia de a nu-si putea tine clientii fericiti cu ceea ce le ofera in viata de zi cu zi pentru sistemul de operare. Mai exact, cei de la Microsoft au luat decizia de a bloca November 2019 Update pentru Windows 10 pe anumite calculatoare din intreaga lume, si totul vine la aproape doua saptamani din momentul lansarii update-ului.

Windows 10 are blocat November 2019 Update pentru utilizatorii VG si Avast, doua aplicatii antivirus disponibile pentru calculatoare, iar asta din cauza unor probleme de incompatibilitate in acest software si cel de la Microsoft. Cei care in Windows 10 folosesc versiunile VG si Avast 19.5.4444.567, sau mai vechi, nu vor putea instala November 2019 Update pana cand fac update pentru ele in calculatoare.

ALERTA pentru Windows 10, Decizia IMPORTANTA Luata de Microsoft

Windows 10 are actualizarea blocata doar pentru acele calculatoare care au acest antivirus, iar interdictia este una permanent, deci fara update la aplicatiile antivirus va fi imposibila instalarea actualizarii de catre oameni. Desigur ca oricine ar trebui sa aiba cele mai recente versiuni ale unor aplicatii antivirus instalate deja in propriile calculatoare, dar cei care nu s-au gandit sa faca asta in Windows 10 sunt obligati acum de catre americani sa faca asta.

Windows 10 nu este la prima blocare a unei actualizari din cauza unor probleme de compatibilitate intre sistemul de operare si software provenit de la producatori terti, iar cu siguranta aceasta nu va fi ultima, deci e bine de stiut. In trecut cei de la Microsoft nu s-au grabit sa elimine restrictiile de acest gen pentru utilizatori, si este de asteptat ca lucrurile sa nu se schimbe in vreun fel cu aceasta blocare impusa pentru Windows 10, deci oamenii trebuie sa actioneze.

Windows 10 are November 2019 Update distribuit acum pentru foarte multi dintre cei care au instalat sistemul de operare in calculatoare, astfel ca vom vedea in curand prezentate si multe alte probleme.