Android 10: Iata LISTA cu DATELE CAND se LANSEAZA pe Telefoanele Samsung

Android 10 are lista cu telefoane Samsung pe care va fi lansat publicata astazi impreuna cu datele la care va incepe distributia pentru fiecare model in parte.

Android 10 LISTA DATELE CAND LANSEAZA Telefoanele Samsung

Android 10 este noua versiune majora a sistemului de operare lansat de catre compania Google, iar astazi avem ocazia de a afla cand se lanseaza pe telefoanele Samsung din intreaga lume, si asteptarea urmeaza sa fie una lunga. Cand se lanseaza Android 10 pe telefoanele Samsung ? Ei bine se pare ca in 2020 diverse modele de telefoane Samsung vor avea Android 10 disponibil sub forma de actualizare in versiune finala, deci trebuie destula rabdare.

Telefoanele Samsung sunt listate toate ca urmand a avea Android 10 ca actualizare disponibila in 2020 fara a se specifica si luna in care distributia ar trebui sa inceapa, ceea ce lasa lucrurile intr-o stare destul de mare de confuzie. Pe de alta parte, situatia a fost similara anul trecut cu Android 9, insa acesta a fost lansat de Craciun pentru Samsung GALAXY S9, deci lansarea Android 10 pentru Samsung GALAXY S10 ar putea avea loc de Craciun.

Lista cu telefoanele Samsung pe care se lanseaza Android 10

android 10 date lansare telefoane samsung
Lista cu datele de lansare a Android 10 pe telefoanele Samsung

Android 10 este acum listat ca urmand a fi lansat in ianuarie pentru Samsung GALAXY S10, Samsung GALAXY Note 10, si poate chiar alte modele ceva mai noi, dar dupa cum v-am spus, datele nu sunt “batute in cuie”, si pot aparea surprize. Procesul de testare a Android 10 cu utilizatorii din lumea intreaga conteaza cel mai mult aici, iar daca totul va decurge fara probleme, nu este absolut deloc exclus ca Samsung sa decida sa avanseze lansarile pentru telefoanele sale.

Android 10 ar trebui sa ajunga si pe Samsung GALAXY Note 9 in ianuarie, insa pe Samsung GALAXY S9 ar trebui sa fie lansat in aprilie, adica la doi ani de cand a fost lansat telefonul, ceea ce desigur ca nu e o veste prea buna pentru clienti. Android 10 va fi lansat si pentru diverse modele de telefoane de clasa medie in 2020, incepand cu primavara, astfel ca si clientii care au cumparat telefoane mai ieftine vor avea parte de atentia companiei.

Telefoanele Samsung care vor avea Android 10 lansat in ianuarie ar putea avea toate avansata lansarea pentru decembrie 2019, insa dupa cum v-am spus mai sus, totul depinde de cum va decurge procesul de testare la coreeni.