PROBLEMA MARE din Windows 10 pentru November 2019 Update

Windows 10 are o problema foarte mare confirmata de catre utilizatorii care au instalat November 2019 Update, iata de ce se plange lumea in momentul de fata.

Windows 10 problema file explorer

Windows 10 a avut lansat November 2019 Update acum mai bine de o saptamana de zile, iar initial s-a crezut ca sistemul de operare este lipsit de probleme serioase, insa din pacate se pare ca situatia nu sta chiar asa. Se pare ca in Windows 10 a aparut o problema foarte serioasa pentru File Explorer dupa lansarea November 2019 Update, iar lumea incepe sa se planga pe unde poate in legatura cu situatia in care a ajuns din cauza existentei sale.

Windows 10 aduce cu November 2019 Update un nou sistem avansat de cautare pentru File Explorer, acesta avand menirea de a imbunatati radical experienta de cautare a fisierelor pentru utilizatorii care folosesc aplicatia. Acest nou sistem cauta nu doar informatii despre fisierele din calculatoare, ci si informatii prin Bine, OneDrive, dar si alte surse, iar rezultatele apar intr-un meniu de tip dropdown, utilizatorii Windows 10 putand accesa rezultatele prin interactiunea cu ele.

Windows 10 are probleme cu File Explorer in November 2019 Update

windows 10 probleme file explorer

Windows 10 are totusi o problema foarte mare cu acest nou sistem de cautare deoarece in momentul in care este folosit, el blocheaza intregul File Explorer pentru o perioada lunga de timp, singura solutie fiind inchiderea sa completa. Se pare ca un numar tot mai mare de utilizatori ai Windows 10 se plang din cauza acestei probleme serioase, iar asta afecteaza serios November 2019 Update, care acum e distribuit la scara larga de Microsoft.

Windows 10 nu are deocamdata problema confirmata de catre cei de la Microsoft, ceea ce nu e tocmai greu de crezut din moment ce americanii confirma destul de greu problemele mari care apar pentru calculatoare. Desigur ca nu exista nici vreo metoda de a rezolva problema separat de simpla dezinstalare a November 2019 Update din Windows 10, ceea ce desigur ca putina lume vrea sa faca, din motive destul de lesne de inteles.

Windows 10 va avea mai mult ca sigur aceasta problema rezolvata de catre cei de la Microsoft, insa din pacate nimeni nu stie cam cand si in ce conditii s-ar putea intampla acest lucru pentru toti cei care il asteapta in acest moment.