Anuntul despre Planeta Jupiter care I-a UIMIT si pe Cercetatorii NASA

Planeta Jupiter este in centrul unui anunt foarte important care i-a uimit pana si pe cercetatorii de la NASA, iata ce descoperire neasteptata a fost facuta.

Anuntul Planeta Jupiter UIMIT Cercetatorii NASA

Planeta Jupiter are de ceva vreme in monitorizare o schimbare ce parea a fi extrem de periculoasa si cu efecte grave asupra a ceea ce stim noi ca este in momentul de fata corpul ceresc, insa se pare ca lucrurile nu sunt chiar atat de rele. Unii dintre cercetatorii care analizeaza tot ceea ce se intampla acum pe planeta Jupiter au ajuns la concluzia ca furtuna cea mai mare de pe corpul ceresc urmeaza sa se opreasca, deci ar disparea si mare punct rosu din atmosfera.

Planeta Jupiter este foarte usor de recunoscut de catre toata lumea multumita punctului rosu imens care apare in toate imaginile cu ea, acela fiind “ochiul” unei furtui foarte mari care acopera planeta de foarte, foarte multa vreme. Acea furtuna se intinde pe mii peste mii de kilometri, insa unii cercetatori au descoperit ca marginile sale incep sa se disipe, lansand o teorie conform careia, planeta Jupiter ar urmaa sa ramana fara acea furtuna, si desi elementul care o scoate in evidenta.

Anuntul despre Planeta Jupiter care I-a UIMIT si pe Cercetatorii NASA

furtuna planeta jupiter

Planeta Jupiter nu va ramane fara acea furtuna uriasa care ii acopera o buna parte din suprafata, sau cel putin asta spune un cunoscut profesor al universitatii Berkeley, acesta afirmand ca totul este de fapt doar un fel de iluzie. Conform acestui procesor, in realitatea marginile acelei furtuni ar fi acoperite de anumiti nori si de aceea se creeaza impresia ca marea furtuna de pe planeta Jupiter ar disparea, cand in realitate totul e doar un fenomen natural.

“Marcus a spus că norii vizibili ascund adevărata dimensiune și natura vortexului Marii Pete Roșii. În primăvara lui 2019, observatorii au fotografiat „fulgi” roșii mari, fiind smulși din pata roșie familiară, dar Marcus a spus că fenomenele de fulgere sunt o stare foarte naturală a unui vortex cu acoperire în cloud și nu o indicație a morții Marii Pete Roșii.”

Planeta Jupiter are diverse formatiuni noroase mai mici care se lovesc de furtuna imensa din atmosfera corpului ceresc, iar asa se creeaza impresia ca aceasta e pe cale sa se disipe, cand in realitate lucrurile stau diferit. Acest fenomen este unul cat se poate de normal pentru planeta Jupiter, iar din acest motiv nimeni nu ar trebui sa se ingrijoreze cu privire la faptul ca furtuna va disparea prea curand, desi ea nu va continua fara oprire in timp.

Planeta Jupiter are foarte multe teorii controversate formate in jurul acestei furtuni, astfel ca ramane de vazut in ce masura tot ceea ce ni se spune acum se va dovedi a fi adevarat, sau nu.