Samsung Ramane ESENTIALA pentru iPhone si Compania Apple

Samsung ramane in continuare esentiala pentru Apple, dar si iPhone, iata de ce americanii nu pot scapa deocamdata de dependenta de compania coreeana.

Samsung ESENTIALA iPhone Apple

Samsung ramane in continuare un partener esential pentru cei de la Apple si productia de telefoane iPhone, iar asta in conditiile in care americanii tot incearca de ceva vreme sa scape de dependenta de produsele coreenilor. V-am spus astazi ca toata seria de telefoane iPhone 12 vor avea ecrane OLED, iar compania Apple va cumpara de la Samsung aceste componente pentru fiecare dintre cele trei modele care vor fi lansate pentru clientii din toata lumea.

Samsung este principalul furnizor de ecrane OLED pentru compania Apple inca din 2017, cand a fost lansat iPhone X, iar desi americanii au tot cautat alternative la produsele coreenilor, pana acum n-au gasit absolut nimic. LG este incapabila sa preia suficient de mult din productia pe care Samsung o asigura pentru Apple, acelasi lucru fiind valabil in cazul Japan Display, iar BOE nu pare sa aiba ecrane suficient de bune din punct de vedere calitativ.

Samsung Ramane ESENTIALA pentru iPhone si Compania Apple

Samsung ramane principalul furnizor de ecrane OLED pentru compania Apple si iPhone, iar asta ii aduce multe miliarde de dolari anual de la cei din Cupertino, Apple fiind una dintre principalele surse de venituri. Apple a reusit acum cativa ani sa elimine Samsung din randul companiilor care produc procesoare pentru telefoanele si tabletele sale, insa cu ecranele nu are inca o solutie care sa o “scape” de dependenta de compania din Coreea de Sud.

Samsung isi genereaza o buna parte dintre veniturile trimestriale multumita diviziei sale de ecrane, ea compensand scaderea in profit pe care divizia de telefoane mobile o tot inregistreaza in ciuda cresterii masive in vanzari. Stim de ceva vreme ca Samsung isi castiga o foarte mare parte dintre bani de la compania Apple, americanii fiind cei mai mari cumparatori de ecrane OLED pentru telefoane mobile, dar pe masura ce vanzarile iPhone scad, la fel se intampla cu veniturile coreenilor.

Samsung va ramane pentru o foarte multa vreme principal partener al Apple pentru vanzarea de ecrane OLED, iar asta deoarece americanii nu vor avea prea curand o alternativa pentru liniile de productie ale coreenilor.