Android 10 LANSAT mai DEVREME pentru Multe Telefoane Samsung

Android 10 va fi lansat mai devreme pentru multe modele de telefoane Samsung, iata care sunt planurile pentru distributia actualizarii importante pentru dispozitive.

Android 10 LANSAT DEVREME Telefoane Samsung

Android 10 va fi lansat mai devreme pentru mai multe modele de telefoane Samsung decat se credea initial, iar asta e o surpriza extrem de interesanta pentru clientii care sunt interesati de dispozitivele coreenilor. Android 10 a avut zilele trecute publicata o lista cu telefoanele Samsung care ar urma sa aiba primele parte de lansarea actualizarii chiar din luna ianuarie, insa acum avem parte de o lista actualizata venita chiar de la o subsidiara a companiei.

Android 10 ar urma sa fie lansat pe mult mai multe modele de telefoane Samsung decat credeam, iar in ianuarie actualizarea ar trebui sa fie oferita atat pe modelele premium, cat si pe multe dintre modelele de clasa medie. Android 10 va fi lansat in ianuarie pe Samsung GALAXY S9, S9 Plus, Note 9, S10e, S10, S10 Plus, Note 10, Note 10 Plus, M20, M30, A30, deci vorbim despre destul de multe produse, si probabil ca putini clienti se asteptau la asta.

Android 10 LANSAT mai DEVREME pentru Multe Telefoane Samsung

android 10 telefoane samsung

Telefoanele Samsung care vor avea Android 10 lansat in ianuarie ar putea avea parte de actualizare in orice parte a lunii, desi accentul mai mare este cel mai probabil pus pe partea a doua ei, nu chiar pe prima saptamana. Numarul de telefoane Samsung care vor avea Android 10 lansat in ianuarie este cu mult mai mare decat cel de dispozitive care in 2018 au beneficiat de Android 9 in acelasi timp, ceea ce arata o schimbare mare in strategia Samsung.

Android 10 ar putea fi lansat si mai devreme pe unele modele de telefoane, iar asta pentru ca anul trecut fusese anuntata o lansare tot in ianuarie pentru anumite modele de telefoane, dar in realitate lansarea a avut loc in decembrie. N-ar fi exclus ca si acum in ziua de Craciun sa vedem ca Android 10 va fi lansat pe Samsung GALAXY S10, S10e, sau S10 Plus, dar desigur ca totul depinde de cum a gandit compania coreeana planurile pentru telefoane.

Android 10 nu va avea anuntata in avans lansarea pentru anumite modele de telefoane Samsung, astfel ca surpriza disponibilitatii actualizarii poate veni in orice moment pentru clientii din intreaga lume.