NIMENI NU a Crezut ca Huawei este Capabila sa Faca Asa ceva

Huawei a reusit ceva ce nimeni nu credea ca poate sa faca, iata realizarea cu adevarat impresionanta cu care chinezii uimesc intreaga planeta.

NIMENI Crezut Huawei Capabila Faca Asa ceva

Huawei a reusit sa surprinda din toate punctele de vedere cu o realizare extrem de importanta pe care o vedem pentru compania chinezeasca, iar asta e ceva ce nimeni nu a crezut posibil acum jumatate de an. Atunci au fost impuse sanctiunile importante de catre SUA impotriva celor de la Huawei, iar toata lumea credea ca din acel punct va incepe marele declin pentru chinezi, insa in realitate nu s-a intamplat acest lucru, evolutia fiind complet diferita.

Huawei a reusit in T3 2019 sa isi creasca vanzarile de telefoane cu nu mai putin de 13 milioane de unitati, da ati citit bine, apropiindu-se si mai mult de compania Samsung, si distantandu-se mai mult de cei de la Apple. Cum au reusit cei de la Huawei o asemenea realizare nu este tocmai un mister, iar asta pentru ca in China compania a inceput sa aiba telefoanele cumparate in cantitati tot mai mari de catre mai toata lumea, totul tinand de patriotism.

NIMENI NU a Crezut ca Huawei este Capabila sa Faca Asa ceva

Huawei a avut o evolutie complet diferita in comparatie cu cea pe care o astepta mai toata lumea de la companie, iar asta ne arata ca acele sanctiuni ale SUA sunt cam inutile, dar desigur ca americanilor nu le prea pasa. Desi ei au inceput sa le permita unor companii americane sa isi reia relatiile comerciale cu Huawei, in realitate cea mai importanta dintre toate, Google, nu a primit deocamdata o licenta pentru a face acest lucru, ceea ce e o problema.

Huawei poate totusi sa reimplementeze Windows 10 in laptop-urile sale de acum, iar asta o va ajuta sa vanda mai multe laptop-uri, dar desigur ca este nevoie de mai mult de atat pentru a-si reveni si la nivel global. In ciuda faptului ca Huawei are impuse restrictii atat de mari de catre SUA, compania este foarte convinsa ca va putea sa urce pe locul 1 in topul vanzatorilor de smartphone-uri la nivel global, iar asta pare foarte posibil.

Huawei a reusit sa depaseasca asteptarile tuturor cu modul in care a gestionat criza prin care trece, iar dupa cum se prezinta lucrurile, va avea parte de cateva luni poate chiar si mai bune decat se asteapta multi.

2 COMENTARII