SOCUL Samsung GALAXY S11 este Doar Inceputul SCHIMBARILOR

Samsung GALAXY S11 va aduce un soc in lumea smartphone, unul pe care nimeni nu il anticipa, si unul de care multi au ras cand iPhone 11 Pro a fost lansat.

Samsung GALAXY S11 va aduce un soc pentru industria smartphone in materie de design, iar asta deoarece noua sa camera urmeaza sa aiba un format pe care foarte multi l-au criticat, dar care va deveni un nu standard. Cei de la Apple au implementat in iPhone 11 Pro o camera care are o forma foarte ciudata, insa realitatea este ca Samsung GALAXY S11 va avea un modul si mai ciudat pentru camera, ceea ce confirma ca industria se schimba.

Samsung GALAXY S11 merge practic pe o linie trasata de catre cei de la Apple in ceea ce priveste ideea de design pentru telefoanele mobile, iar aceasta schimbare majora va fi preluata si de catre alti producatori. Cei de la Huawei au fost primii care au implementat camere cu design-uri neobisnuite in telefoanele mobile, dar ei au reusit sa le faca oarecum placute, asa cum se intampla cu Huawei Mate 30 Pro, insa Samsung GALAXY S11 e ceva diferit.

SOCUL Samsung GALAXY S11 este Doar Inceputul SCHIMBARILOR

Samsung GALAXY S11 le va arata fanilor Samsung care au ras de camera din iPhone 11 Pro, din nou, ca nu e bine sa razi de Apple pentru ca si producatorul tau favorit va prelua ideile americanilor si te vei face singur de ras. Faptul ca Google a implementat in Google Pixel 3 o camera similara cu cea a iPhone 11 Pro trebuia sa fie un semn ca schimbarea e in pregatire, dar integrarea in Samsung GALAXY S11 a acestei camere cu forma neobisnuita e confirmarea finala.

Samsung GALAXY S11 va avea cu siguranta copiata camera si de catre alti producatori chinezi, asa cum si camera iPhone 11 Pro va fi copiata de altii, iar asa vom ajunge sa vedem tot mai multe telefoane cu camere neobisnuite. Ideea in sine nu este absolut deloc noua, toata lumea copiaza de la toata lumea, dar ideea este ca Samsung GALAXY S11 aduce in lumea Android un soc in materie de design-uri pentru telefoane mobile, si e bine sa fiti pregatiti pentru asta.

Samsung GALAXY S11 va arata foarte interesant cu design-ul in versiunea finala, cei care-l testeaza spunand ca in realitate arata mai bine decat in imaginile de pana acum, astfel ca va fi o primavara interesanta in 2020.