DE CE iPhone 12 Pro ar putea fi o DEZAMAGIRE in fata GALAXY S11, Huawei P40 Pro

DE CE iPhone 12 Pro ar putea fi o DEZAMAGIRE in fata GALAXY S11, Huawei P40 Pro

iPhone 12 Pro va fi lansat in toamna anului viitor de catre compania Apple, la destul de mult timp dupa ce Samsung GALAXY S11 si Huawei P40 Pro isi vor face aparitia pe pietele din intreaga lume pentru milioane de clienti. Problema pentru iPhone 12 Pro este ca ar putea veni fara ceva ce Samsung GALAXY S11 si Huawei P40 Pro vor avea chiar din momentul lansarii, si ceva ce va conta mult, suport pentru tehnologiile 5G la un pret mai mult decat decent.

iPhone 12 Pro este anuntat de catre diverse zvonuri fie ca venind cu suport 5G integrat, fie fara suport 5G, iar a doua situatie este una extrem de proasta in care compania Apple s-ar pute daca nu va oferi suport 5G pentru toata lumea. Un zvon recent a aparut pentru a sugera faptul ca iPhone 12 Pro Max ar urma sa fie singurul model in care ar urma sa fie implementata conectivitate 5G pentru clienti, iar asta ar putea fi o problema foarte serioasa.

DE CE iPhone 12 Pro ar putea fi o DEZAMAGIRE in fata GALAXY S11, Huawei P40 Pro

iPhone 12 Pro fara suport 5G va dezmagi foarte multi fani ai companiei Apple, mai ales daca Samsung GALAXY S11 si Huawei P40 Pro vor avea asta in toate modelele care vor fi puse in vanzare in versiune standard. Cei de la Apple se gandesc sa ofere 5G doar in iPhone 12 Pro Max la un pret foarte mare, cel mai probabil cu 300 – 500 de dolari/euro peste pretul standard de acum, ceea ce in mod sigur va supara extrem de multa lume si va afecta vanzarile.

iPhone 12 Pro Max ar putea fi deasemenea vandut intr-o versiune separata care are 5G integrat, acelasi zvon sugerand aceasta posibilitate, iar asa s-ar explica si faptul ca pretul de vanzare ar putea fi unul urias, in final. Desigur ca Apple ar fi pusa intr-o pozitie extrem de proasta daca ar lua o asemenea decizie, dar in final americanii decid ce se intampla in compania lor, si daca seria iPhone 12 nu va avea 5G oferit la un pret decent, atunci vanzarile vor fi sever afectate.

iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max vor fi lansate in toamna acestui an, o data clara nefiind pana acum dezvaluita, astfel ca ramane de vazut cum vor sta lucrurile cand totul va fi dezvaluit in mod oficial.

7 COMENTARII

  1. Pai iphone 11/pro sunt deja o dezamagire crunta si o batjocura… de ce nu ar fi si iphone 12??? Apple ne-a obisnuit de ani de zile cu produse de tot kktu, vai mama lor, asa ca nu e nici o surpriza aici… Epic-Fail pe bani grei pentru stancutele care balesc la tote gunoaiele stralucitoare!

  2. Ce treaba are QC? Ei au obligatia conform agreement”ului cu apple dupa disputa lor de acum 1 an
    Apple trebuie si este obligata sa fol QC pentru 3 ani (daca am retinut bine) iar qc trebuie sa respecte asta..si pe langa alte clauze si daune
    Deci 5g va exista in 2020 ideea aici era alta..daca va oferi apple in toate cele 3 sau doar in 1