VIDEO INCREDIBIL cu un ASTEROID DISTRUS in Miscare langa Planeta Marte

Un video incredibil ne arata un asteroid care este distrus in timp ce se deplaseaza prin spatiul cosmic cu foarte mare viteza, iata desfasurarea evenimentelor.

asteroid lovit spatiu marte

Un nou video incredibil a fost inregistrat de catre astronomii care au vazut pentru prima oara cum este distrus un asteroid care calatoreste prin univers, acesta fiind in zona dintre planetele Marte si Jupiter cand a fost dezintegrat. In clipul video de mai sus puteti vedea cum acest asteroid a fost lovit de un alt obiect care circula cu mare vitez aprin spatiul cosmic, iar asa avem ocazia de a observa cum se lovec doua obiecte cosmice care calatoresc cu mare viteza.

Avand in vedere ca atat NASA, cat si ESA, dezvolta acum sisteme de aparare planetara care au menirea de a proteja Pamantul de asteroizii care circula prin spatiul cosmic, iar acest vide este cu siguranta de foarte mare ajutor. Puteti observa ca acel asteroid este initial lovit de un corp care circula cu mare viteza prin spatiul cosmic, iar apoi intra in coliziune cu un altul, pentru a fi complet dezintegrat si a disparea de pe aparatele de monitorizare ale astronomilor.

VIDEO INCREDIBIL cu un ASTEROID DISTRUS in Miscare langa Planeta Marte

Impactul a avut loc la o distanta extrem de mare de Pamant, iar de aceea vedem totul intr-un format la o calitate atat de slaba, insa cred ca e prima oara cand un asemenea impact este inregistrat si prezentat pentru oamenii din intreaga lume de catre cercetatori. Daca va uitati la aceste imagini, poate va veti face o idee si in legatura cu necesitatea ca NASA sa emita avertizari pentru omenire in legatura cu asteroizii care vin cu viteza spre Pamant.

Chiar daca un asteroid se indreapta spre Pamant si ar trebui sa treaca la milioane de kilometri de planeta, un impact de acest gen ii poate modifica atat de mult traiectoria incat poate ajunge sa loveasca planeta. Acelasi lucru este valabil si pentru vanturile solare, iar de aceea NASA emite avertizari atat de importante pentru asteroizii care circula in fiecare zi prin univers, si care pot deveni extrem de periculosi inclsiv pentru planeta noastra.

Acestea fiind spuse, va fi foarte interesant de vazut ce fel de imagini la fel de importante vom mai vedea in viitor in legatura cu asteroizii care circula prin universul in care ne aflam acum.