Windows 10: Upgrade GRATUIT oferit in Continuare de Microsoft

Windows 10 inca are oferita in continuare posibilitatea de a face upgrade gratuit, compania Microsoft evitand sa restrictioneze deocamdata sistemul.

Windows 10 Upgrade GRATUIT Microsoft

Windows 10 a fost lansat de foarte multa vreme de catre compania Microsoft, insa in mod complet surprinzator, americanii inca le permit oamenilor sa faca upgrade gratuit la cea mai recenta versiune a sistemului de operare, desi asta n-ar trebui sa se intample. Windows 10 inca poate fi instalat gratuit de catre utilizatorii care au o versiune veche a sistemului de operare, cum ar fi Windows 7, de exemplu, iar compania Microsoft nu blocheaza asta inca.

Windows 10 este disponibil de 5 ani de zile de la Microsoft, iar optiunea de upgrade gratuit a fost oferita initial timp de 1 an de zile, insa dupa aceea compania a decis sa nu limiteze posibilitatea de a trece la noua versiune pentru a creste baza de utilizatori. Avand in vedere ca Windows nu mai produce majoritatea banilor pentru Microsoft, accentul a fost pus mai putin pe licentele vandute pentru Windows 10 decat pe numarul de utilizatori care-l folosesc.

Windows 10: Upgrade GRATUIT oferit in Continuare de Microsoft

Windows 10 ramane un sistem de operare foarte important pentru cei de la Microsoft, insa dupa cum se prezinta lucrurile in momentul de fata, interesul companiei este centrat pe a creste numarul celor care folosesc tehnologia in loc de a vinde licente. Situatia in sine este una foarte interesanta, iar asta pentru ca Windows 10 a depasit abia recent Windows 7 in ceea ce priveste numarul de utilizatori, deci inca exista foarte multa lume care nu a facut upgrade.

Windows 10 are deschisa in continuare “portita” actualizarilor fara restrictii pentru ca sunt sute de milioane de oameni care au ramas la versiunea veche pentru ca nu vor sa plateasca vreun ban pentru cea noua, deci n-au facut upgrade. Microsoft le lasa posibilitatea de a trece de la Windows 7, care oricum ramane fara actualizari in curand, la Windows 10 in momentul de fata fara a plati vreun ban, iar asta nu se va schimba curand.

Windows 10 este cea mai populara versiune a Windows in momentul de fata, este cel mai folosit sistem de operare pentru calculatoare, iar situatia nu se va schimba prea curand, dupa cum probabil ca va imaginati deja.