Windows 10 are o Noua Problema care Enerveaza si mai MULTA Lume

Windows 10 are o noua problema care enerveaza si mai multa lume in momentul de fata, iata ce nu a reusit sa descopere si sa rezolve Microsoft in timp util.

Windows 10 are o Noua Problema care Enerveaza si mai MULTA Lume

Windows 10 are parte de o noua problema care enerveaza si mai multa lume dupa instalarea actualizarii din aceasta toamna, dar poate ca era de asteptat ca acest lucru sa se intample din moment ce sistemul de operare e plin de probleme. Mai exact, se pare ca pentru Windows 10 a aparut o problema cu accesoriile care pot fi conectate prin Thunderbolt la calculatoare, sistemul de operare refuzand sa le recunoasca pe unele dintre acestea, enervand oamenii.

Windows 10 are aceasta problema cu orice dispozitiv care este conectat printr-un dock Thunderbolt la calculatoare, iar unii spun ca problema nu vine neaparat de la ultimul update, ci ar fi chiar mult mai veche decat atat. Avand in vedere ca nu foarte multa lume foloseste accesorii Thunderbolt, e posibil ca problema sa fi ramas ascunsa pentru mult timp tocmai din cauza faptului ca putini utilizatori ai Windows 10 folosesc asemenea dispozitive, de altfel scumpe.

Windows 10 are o Noua Problema care Enerveaza si mai MULTA Lume

Windows 10 are aceasta problema, in mod interesant, confirmata de catre cei de la Microsoft, iar asta vine ca o surpriza pentru ca in general americanii nu se prea obosesc sa confirme problemele atat de rapid dupa raportarea lor. Din pacate, Microsoft nu a confirmat si cand, sau daca, va rezolva problema pentru utilizatorii din toata lumea, dar din moment ce Windows 10 are probleme tot mai des, e normal sa nu fie rezolvate toate rapid.

Windows 10 nu detecteaza dispozitivele conectate prin Thunderbolt, deci ele nu pot fi folosite, iar asta impiedica orice fel de utilizare a lor de catre oamenii care au nevoie de functionalitatea pe care acestea le ofera. Problemele de acest gen au mai aparut in trecut cu dispozitivele conectate prin USB la Windows 10, iar din pacate vorbim despre ceva ce Microsoft ar fi trebuit sa rezolve de mult, dar iata ca asta nu se prea intampla, din pacate.

Windows 10 are aceasta problema si e foarte enervanta pentru multa lume, dar pana cand Microsoft va decide sa o rezolve, nimeni nu poate face absolut nimic pentru a aduce situatia la normal.