Facebook LANSEAZA o Noua Functie MAJORA si COMPLET Neasteptata

Facebook a lansat o noua functie foarte importanta si complet neasteptata pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce noutati aduce ea acum.

Facebook Functie MAJORA COMPLET Neasteptata

Facebook a lansat pentru clientii din intreaga lume o noua functie foarte utila, dar complet neasteptata, ea fiind integrata in randul celor care sunt disponibile pentru clientii ce-i folosesc serviciile in lumea intreaga in acest moment. Mai exact, Facebook le permite utilizatorilor sai sa-si transfere pozele din platforma in Google Photos, iar prima tara in care functia este oferita e Irlanda, dar ea va fi distribuita gradual si in alte zone de pe glob.

Facebook sustine ca dupa un deceniu in care le-a permis oamenilor sa-si descarce o arhiva a informatiilor care sunt inregistrate in cadrul retelei de socializare, acum le permite oamenilor sa-si transfere mult mai usor pozele si in Google Photos. Facebook face parte dintr-un grup in care sunt incluse Apple, Google, Microsoft, si alte companii, el avand menirea de a facilita transferul rapid de informatii intre conturi ale acestor entitati.

Facebook LANSEAZA o Noua Functie MAJORA si COMPLET Neasteptata

Facebook Functie MAJORA COMPLET Neasteptata

Facebook sustine ca in baza acestui proiect va permite transferarea datelor oamenilor inclusiv in alte platforme, dar ca incepe acum cu Google Photos pentru a vedea cat de viabil este totul pentru folosire la scara larga de catre utilizatori. Multumita acestei functionalitati, toti cei care au incarcat poze pe Facebook, dar nu le-au salvat si in Google Photos, vor avea ocazia de a face asta pentru a nu le pierde complet din telefoanele lor.

Facebook modifica intr-o foarte mare masura calitatea pozelor incarcate in retea, astfel ca nu vor putea fi transferate poze la calitatea la care au fost facute in telefoane, dar macar acestea nu vor fi in totalitate sterse din dispozitive. Facebook va implementa cel mai probabil suport si pentru iCloud, OneDrive, si alte servicii care permit stocarea de fisiere in serverele diverselor companii, dar deocamdata nu se stie cand se va intampla acest lucru.

Facebook va extinde in urmatoarele luni aceasta functionalitate si in diverse alte tari de pe glob, doar ca deocamdata nu se stie foarte clar cat ar trebui sa dureze acest lucru, si care este ordinea tarilor in care functia va fi oferita pentru utilizatori.