Vestea Samsung GALAXY S11 care ii va BUCURA pe TOTI Fanii

Samsung GALAXY S11 are parte de o veste care ii va bucura pe toti fanii companiei, iata ce este pregatit in laboratoarele din Coreea de Sud pentru toti.

Vestea Samsung GALAXY S11 BUCURA Fanii

Samsung GALAXY S11 a avut ieri dezvaluita intr-o prima imagine o schimbare foarte mare care va veni pentru ecranul sau, iar asta deoarece Samsung vrea sa rezolve una dintre cele mai mari plangeri care exista pentru actualele modele de telefoane. Vorbim despre faptul ca Samsung GALAXY S11 va avea o perforatie mult mai mica in ecranul pe carel vom vedea in telefon, iar asta e o modificare de care oricare dintre fani vor fi foarte multumiti.

Samsung GALAXY S11 a avut ieri prezentata o folie de sticla pentru protejarea ecranului ce ne arata doar partea superioara a panoului frontal, insa acum avem ocazia de a vedea si partea inferioara a acestuia. Dupa cum puteti observa, vorbim despre margini foarte subtiri pentru ecranul pe care Samsung GALAXY S11 il va avea, iar asta ii va bucura pe toti fanii care nu sunt multumiti de felul in care arata ecranele telefoanelor lor.

Vestea Samsung GALAXY S11 care ii va BUCURA pe TOTI Fanii

imagine ecran Samsung GALAXY S11

Samsung GALAXY S11 ar urma sa aiba pentru ecran margini mai subtiri chiar si decat cele ale modelelor lansate pana acum, iar asta ar trebui sa faca experienta sa de folosire cu atat mai buna, in conditiile in care multa lume e nemultumita de design-urile actuale. Desigur ca e posibil ca in realitate Samsung GALAXY S11 sa aiba un ecran care arata chiar mult mai bine decat in pozele de aici, dar de asta ne vom lamuri abia dupa ce va fi prezentat.

Samsung GALAXY S11 va avea un design usor imbunatatit in partea frontala in compratie cu seria S10, insa in carcasa diferentele vor fi foarte mari, in principal din cauza noii camere cu 5 senzori de imagine, pe care coreenii au pregatit-o. Acolo vom vedea cu adevarat cam cat de serioase sunt modificarile facute pentru seria Samsung GALAXY S11, si e posibil ca unii oameni sa se planga de modul in care va arata totul pe telefoane.

Samsung GALAXY S11 va fi lansat in primavara anului viitor de catre coreeni, cel mai probabil in martie, dar prezentarea ar trebui sa aiba loc in februarie, asta daca zvonurile privind avansarea sa nu se vor dovedi a fi 100% adevarate.