Vestea PROASTA pentru Telefoanele Samsung, ce DECIZIE a fost Luata

O veste foarte proasta vine pentru clientii cu telefoane Samsung, iata ce decizie a fost luata de catre compania coreeana pentru dispozitivele sale.

Vestea Telefoanele Samsung DECIZIE Luata

Telefoanele Samsung sunt cele mai vandute la nivel global, an dupa an, dupa an, iar asta ar trebui sa responsabilizeze intr-o anumita masura compania coreeana, insa din pacate se pare ca acest lucru nu se prea intampla pentru ea. Mai exact, desi foarte multi dintre clientii cu telefoane Samsung lansate in 2017 sperau sa aiba parte de o actualizare pentru a instala Android 10, se pare ca acest lucru nu se va intampla, din pacate.

Vorbim despre telefoane Samsung care au fost lansate acum doi ani si jumatate pe piata, sau chiar cu mai putin timp in urma, iar pentru ele actualizarile la Android se opresc la versiunea 9, lansata in august 2018 de catre cei de la Google. Samsung taie suportul pentru telefoane care n-au nici 3 ani vechime, iar asta arata cam cat de mare este problema in lumea Android, acolo unde clientii nu au parte de aceleasi beneficii precum in cazul iOS.

Vestea PROASTA pentru Telefoanele Samsung, ce DECIZIE a fost Luata

Daca Apple ofera actualizari pentru iPhone-uri vechi si de 4 ani de zile, in cazul telefoanelor Samsung se pare ca actualizarile se opresc la 2 ani, sau cel putin asta pare sa fie situatia in momentul de fata in baza informatiilor existente acum. Strategia aceasta a celor de la Samsung este un semn foarte clar ca telefoanele sale sunt gandite pentru a functiona timp de doar doi ani de zile, iar dupa aceea clientii ar trebui sa-si gaseasca alternative.

In cazul iPhone Apple nu mai limiteaza nici macar performantele pentru clientii sai, fara a lua in calcul ca nu ar mai dori sa ofere actualizari, astfel ca utilizatori de telefoane iPhone 6S, lansate in 2015, inca pot instala iOS 13, lansat in 2019. Desigur ca performantele nu sunt la fel de bune ca acum 4 ani de zile pentru acele telefoane, avand in vedere hardware-ul depasit, dar clientii au macar posibilitatea de a face updat-eul, ceea ce la telefoanele Samsung nu se aplica.

Este pacat ca telefoanele Samsung au limitarea aceasta in ceea ce priveste actualizarile care le sunt oferite, insa la cate modele de telefoane lanseaza anual coreenii, era de asteptat ca asa ceva sa se intample in final.

2 COMENTARII

  1. Vai, ce nu se stia pana acum, ca suportul pt majoritatea telefoanelor e doi ani la Samsung .
    Oricum, Samsung updateaza cateva zeci de modele , nu 4-5 ca Apple .
    Capisci, agarici scrb ?