Huawei: Declaratia INCREDIBILA facuta de Fondatorul Companiei

Huawei are prin fondatorul companiei emisa o declaratie incredibila care arata cat de muilta indarjire exista in lupta dusa acum impotriva SUA.

Huawei Declaratia INCREDIBILA Fondatorul Companiei

Huawei este prinsa de peste 1 an de zile intr-un razboi diplomatic despre care v-am vorbit si ieri, cand v-am spus ca CFO-ul companiei este eliberat conditionat in Canada dupa ce a fost arestat la cererea SUA in cursul anului trecut. CFO-ul Huawei este Meng Wanzhou, fiica fondatorului Ren Zhengfei, iar intr-un interviu recent acesta a vorbit despre situatia in care se afla ea, dar si despre problemele care exista in ceea ce priveste SUA.

Huawei o are pe fiica fondatorului folosita ca o moneda de schimb in relatiile comerciale dintre SUA si China, sau cel putin asta considera Ren Zhengfei in momentul de fata, si el a spus ca ea trebuie sa fie mandra ca lucrurile stau asa. El isi lauda fiica pentru puterea pe care o are in momentul de fata, fiind prinsa intre cele mai puternice tari de pe planeta si doi presendinti care duc un razboi surd din care nimeni nu castiga deocamdata nimic.

Huawei: Declaratia INCREDIBILA facuta de Fondatorul Companiei

Huawei nu a avut inca de suferit din cauza problemelor pe care le are CFO-ul sau, cel putin nu din punct de vedere a evolutiei financiare, insa sanctiunile din SUA sunt bazate si pe acuzatiile care i se aduc fiicei fondatorului companiei. SUA acuza Huawei ca ar fi vandut produse catre tari impotriva carora exista embargo-uri de comert, ca ar fi facut fraude bancare, dar si ca ar fi furat secrete industriale ale unor companii americane.

“Ar trebui să fie mândră că a fost prinsă în această situație. În lupta dintre cele două națiuni, ea a devenit o moneda de schimb. Experiența greutății și a suferinței este bună pentru Meng și pentru creșterea ei. În contextul marelui război comercial, ea este ca o furnică mică fiind prinsă între coliziunea a două puteri gigantice.”

Huawei a negat tot timpul toate acuzatiile care au fost formulate impotriva sa, ori a CFO-ului sau, iar pana in momentul de fata nimeni nu a prezentat public dovezi care sa arate o poveste diferita fata de cea spusa de catre americani. Aici sta si marea problema, pentru ca nimeni nu dovedeste ca Huawei minte, iar totul sugereaza faptul ca impotriva chinezilor s-a pornit o vanatoare care in realitate nu are alta miza decat de a-i bloca activitatea.

Huawei a luptat eroic pana acum impotriva americanilor, iar dupa cum se prezinta lucrurile, nu va opri lupta si e foarte posibil sa o castige, mai ales ca pana acum n-a fost afectata de toate loviturile pe care i le-au tot aplicat americanii.