Huawei P40 Pro va Marca o Schimbare RADICALA a Pietei Smartphone

Huawei P40 Pro va marca o schimbare radicala a pietei smartphone asa cum o stim, iata ce modificari foarte mari sunt pregatite de catre chinezi acum.

Huawei P40 Pro Schimbare RADICALA Pietei Smartphone

Huawei P40 Pro va marca o noua schimbare radicala a pietei smartphone asa cum o stim astazi, iar asta din cauza SUA, a lui Donald Trump, si a sanctiunilor pe care acesta se tot incapataneaza sa le impuna companiei Huawei. Mai exact, Huawei P40 Pro urmeaza sa fie lansat de catre chinezi fara componente produse in SUA, la fel ca Huawei Mate 30 Pro, dar probabil cu si mai putine care au tehnologii americane, si in plus cu Harmony OS.

Huawei P40 Pro va avea Android 10 si Harmony OS in sistem dual-boot, insa mult mai important decat atat, va avea si mai putine componente care au fost dezvoltate de catre companii americane. Acest lucru este extrem de important in contextul in care SUA vrea sa interzica vanzarea de componente catre Huawei chiar daca ele sunt fabricate in China, dar in baza unor tehnologii dezvoltate in SUA, deci Huawei P40 Pro ar putea fi lovit serios de asta.

Huawei P40 Pro va Marca o Schimbare RADICALA a Pietei Smartphone

Huawei P40 Pro trebuie sa fie gandit de pe acum fara componente care sa aiba la baza tehnologii dezvoltate in SUA, indiferent unde sunt produse, iar asta pentru ca americanii vor impune pana in primavara interdictia de vanzare gandita acum. Vorbim despre o schimbare extrem de radicala a modului in care sunt gandite lucrurile pentru productia de telefoane mobile, iar Huawei P40 Pro va aduce schimbarea pe care multi nu o credeau posibila.

Huawei P40 Pro va fi al doilea telfeon al chinezilor care vine fara componente de la producatori americani importanti, iar asta le va da cu siguranta si altor companii din China increderea sa foloseasca anumite componente de la producatori asiatici. Huawei P40 Pro va fi practic telefonul de test pentru foarte multe dintre companiile care nu aveau incredere in produsele asiatice, si desigur ca de aici companiile americane pierd cel mai mult, in final.

Huawei P40 Pro este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare la compania Huawei si urmeaza sa fie prezentat undeva prin martie, iar lansarea ar trebui sa aiba loc la 2/3 saptamani dupa momentul in care va fi dezvaluit in mod oficial.