UIMITOR: Huawei P40 Pro ar putea avea LANSAREA Total BLOCATA

HUAWEI P40 PRO ar putea avea lansarea total blocata de catre compania chinezeasca, iata ce probleme majore vor afecta noul model de telefon mobil.

UIMITOR Huawei P40 Pro LANSAREA BLOCATA

Huawei P40 Pro este fara discutie gandit de catre Huawei in momentul de fata pentru a fi lansat cu Android si foarte multe noutati care sa ajute compania sa-si recastige vanzarile din piata premium pierdute din cauza lipsei Android in Huawei Mate 30 Pro. Din cate se pare lipsa sistemului de operare Android din acel telefon premium a afectat doar vanzarile occidentale ale Huawei, nu si pe cele din Asia, insa chiar si asa, Huawei P40 Pro e “salvarea”.

Huawei P40 Pro este gandit pentru a fi lansat ca predecesorul sau, cu foarte multe schimbari foarte importante, dar si cu aplicatiile celor de la Google, care conteaza extraordinar de mult in experienta de utilizare a oamenilor. Lipsa lor i-a fortat pe multi sa renunte la cumpararea Huawei Mate 30 Pro, insa cu Huawei P40 Pro cei de la Huawei vor sa revina la modul normal de functionare, doar ca e cam improbabil sa se intample asta.

UIMITOR: Huawei P40 Pro ar putea avea LANSAREA Total BLOCATA

Huawei P40 Pro ar putea fi lansat tot fara Android, si v-am spus aseara ca Huawei urmeaza sa aiba sanctiuni mai dure impuse de SUA, americanii dorind sa loveasca foarte dur compania chinezeasca in urmatoarele luni. Sanctiunile initiale n-au avut efectele dorite de catre americani, astfel ca acum ei vor sa le extinda la nivel global, ceea ce ar putea afecta nu doar integrarea Android in Huawei P40 Pro, ci si productia efectiva a telefonului chinezilor.

Huawei P40 Pro va folosi multe componente care sunt produse de catre companii americane in China, insa SUA vrea sa interzica acest lucru, iar daca o va face, e posibil ca acest model de telefon sa nu poata fi lansat decat in China. Este surprinzatoare schimbarea de atitudine a americanilor in raport cu ceea ce se intampla acum o saptamana, iar Huawei P40 Pro ar putea fi prima victima adevarata in razboiul dus intre SUA si cei de la Huawei.

Huawei P40 Pro era vazut de catre unii ca fiind marea salvare pentru compania chinezeasca, insa in realitate ar putea fi doar o noua foarte mare problema pentru ei, una care ar putea ramane si fara vreo rezolvare reala.