WhatsApp: Functie Noua EXTREM de IMPORTANTA Lansata pe Telefoane

WhatsApp are o noua functie extrem de importanta lansata astazi pe telefoane, iata de ce vor avea parte toti utilizatorii care o folosesc in lumea intreaga.

WhatsApp Functie IMPORTANTA Telefoane

WhatsApp are o noua si extrem de importanta functie lansata in aplicatia pentru telefoane la ceva vreme dupa ce ea a fost lansata de catre cei de la Facebook pentru utilizatorii din intreaga lume, insa e bine ca totusi intr-un final ajunge si aici. Vorbim despre o functie pentru WhatsApp care le permite oamenilor sa ofere, sau sa ceara, ajutor in cazul unui dezastru natural prin intermediul unei platforme special create de catre americani.

WhatsApp are implementat suport pentru aceasta platforma dupa ce pana cum era oferit doar suport pentru Facebook Messenger, astfel ca oamenii nu puteau folosi alta metoda de a isi oferi ajutorul separat de acea platforma de mesagerie. Avand in vedere ca WhatsApp are o platforma cu 1.4 miliarde de utilizatori activi la nivel global, era de asteptat ca implementarea suportului pentru ea sa vina la un moment dat, iar acest lucru s-a intamplat.

WhatsApp: Functie Noua EXTREM de IMPORTANTA Lansata pe Telefoane

WhatsApp are implementat suportul si la mult timp dupa ce lumea a inceput sa ceara implementarea posibilitatii de a trimite mesaje inclusiv prin intermediul acestei platforme, astfel ca lucrurile se schimba intr-un final si aici. WhatsApp are implementat suport si pentru ca platforma functioneaza mai bine decat Facebook Messenger in zonele in care exista semnal prost si internet mobil cu viteza mica, astfel ca e un mare avantaj pentru oameni.

“Utilizatorii Facebook care încearcă să ofere sau să solicite ajutor în urma unui dezastru natural în paginile de reacție la criză ale platformei pot face acest lucru prin WhatsApp, ceea ce ar putea însemna că mai multe persoane pot utiliza această caracteristică. În trecut, răspunsurile la solicitările de pe paginile de răspuns la criză Facebook pot fi trimise doar cu Facebook Messenger.”

WhatsApp nu a avut pana in momentul de fata implementare pentru o platforma care sa ajute oamenii sa intre in contact cu persoane care au nevoie de ajutor in urma unor dezastre naturale, platforma fiind pana acum gandita diferit. Ei bine, iata ca se produce o schimbare mare si aici, iar ea incepe sa fie folosita inclusiv pentru a oferi ajutor oamenilor care chiar au nevoie de asa ceva, WhatsApp urmand a creste nivelul de interactiune in platforma.