Google Chrome LANSEAZA o Noua Functie foarte IMPORTANTA in Decembrie

Google Chrome lanseaza o noua functie foarte importanta pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce vom putea face in curand folosind browserul sau.

Google Chrome Noua Functie Decembrie

Google Chrome are anuntata de catre compania Google lansarea unei noi functii foarte importante in cursul lunii decembrie, si totul ca parte a unei tentative de a face experienta de cautare pe internet mult mai buna decat in trecut. Mai exact, Google Chrome le va permite utilizatorilor din lumea intreaga sa foloseasca bara de adresa pentru a face cautari nu doar in Google Search, ci si in Google Drive, platforma pentru stocare de fisiere online.

Google Chrome a avut anuntata aceasta schimbare de ceva vreme de catre compania Google, iar ea vine intr-un final pentru utilizatorii din lumea intreaga, care se pot bucura de aceasta noutate majora in perioada imediat urmatoare. Conform informatiilor furnizate cu privire la aceasta schimbare importanta pentru Google Chrome, atat fisierele din platforma, cat si folderele, vor fi disponibile pentru cautari, deci nu trebuie sa o accesam efectiv pentru a face asta.

Google Chrome LANSEAZA o Noua Functie foarte IMPORTANTA in Decembrie

Google Chrome cautari Google Drive

Google Chrome va permite inclusiv cautarea in functie de tipul de fisier care este disponibil in Drive, adica pot fi folosite comenzi precum “type:spreadsheet”, sau altele similare pentru a descoperi fisiere care sunt facute in respectivele formate. Desigur ca e posibil ca unele dintre cautari sa dureze mai mult din cauza faptului ca se fac interogari inclusiv in serverele Google Drive, nu doar in istoricul de navigare din Google Chrome, dar chiar si asa, implementarea functiei este ceva ce lumea astepta de foarte multa vreme pentru aplicatie.

Google Chrome are lansata aceasta functie deocamdata pentru cei care fac parte din platforma G Suite, astfel ca orice alti utilizatori vor trebui sa astepte cateva luni pana cand ea va fi extinsa si dincolo de acest set restrans de persoane. Puteti vedea in imaginea de mai sus cum va functiona acest nou sistem pentru Google Chrome, si va puteti face o idee cu privire la ceea ce urmeaza sa primiti in momentul in care totul va fi lansat oficial.