iOS 13: Decizia Luata de catre Apple pentru iPhone si iPad

iOS 13 Decizia Luata de catre Apple pentru iPhone si iPad

Apple a luat noaptea trecuta o noua decizie importanta privind iOS 13, aceasta afectand, desigur, un numar foarte mare de utilizatori din lumea intreaga. Mai exact, cei de la Apple au decis sa blocheze in totalitate posibilitatea de a mai face downgrade la iOS 13.2.2 pentru cei care au iOS 13.2.3, sau update pentru cei care au o versiune anterioara.

Totul face parte din strategia obisnuita a celor de la Apple de a bloca instalarea unor versiuni mai vechi ale sistemului de operare iOS dupa lansarea unora mai noi. iOS 13.2.3 a fost lansat acum cam 2 saptamani, rezolvand unele dintre problemele iDevice-urilor, asa ca era de asteptat ca iOS 13.2.2 sa aiba instalarea blocata de catre cei de la Apple.

iOS 13.2.3 nu este chiar atat de grozav precum ar vrea Apple sa credem, iar asta deoarece inca exista probleme cu sistemul de operare pe care foarte multa lume le intampina. Chiar si asa, cei de la Apple n-au mai lansat vreo actualizare de ceva vreme pentru iOS 13, asa ca putem astepta aparitia iOS 13.3 foarte curand, sau a unei versiuni intermediare mai mici.