iOS 13 Stabileste un RECORD NEGATIV cu PROBLEMELE iPhone

iOS 13 Stabileste un RECORD NEGATIV cu PROBLEMELE iPhone

iOS 13 a fost lansat de catre compania Apple in luna septembrie, iar din pacate se pare ca a adus si un record negativ pentru cei din Cupertino, unul care va fi extrem de greu de dat uitarii, ceea ce nu e tocmai bine pentru americani. Mai exact, se pare ca iOS 13 a fost versiunea sistemului de operare care a avut nevoie de cele mai multe actualizari in cele doua luni anterioare lansarii in comparatie cu orice alta versiune lansata pana in prezent.

iOS 13 a avut nevoie de nu mai putin de 8 actualizari pentru a rezolva probleme de performante pe iPhone, iPad, iPod Touch, de 2 ori mai mult decat in cazul iOS 7, sau iOS 8, ceea ce arata cam cat de mare este problema. Daca iOS 12 a avut nevoie de doar 2 actualizari in cele 2 anterioare lansarii pentru a avea functionalitatea readusa la normal, in cazul iOS 13 a fost nevoie de 4 ori mai multe, ceea ce dezvaluie ca situatia e grava.

iOS 13 Stabileste un RECORD NEGATIV cu PROBLEMELE iPhone

iOS 13 probleme actualizari

iOS 13 are in imaginea de mai sus prezentate numarul de actualizari care au fost necesare conform unui studiu facut de catre americani, iar acelasi lucru este listat inclusiv pentru celelalte versiuni puse in distributie inaintea celei de anul acesta. De ce a gresit atat de mult Apple cu iOS 13 in comparatie cu versiunile anterioare nu stie nimeni, insa este cat se poate de clar faptul ca aceasta actualizare poate fi considerata ca fiind una complet ratata.

iOS 13 a avut si inca are probleme extrem de grave cu autonomia bateriei, dar nu doar atat, deoarece nici apelurile telefonice nu functioneaza chiar asa de bine cum ar trebui pe telefoanele iPhone ale utilizatorilor. iOS 13 a adus probleme mari inclusiv pentru folosirea multitasking-ului, ceva ce in mod normal n-ar trebui sa se intample, insa iata ca in final avem parte de dezamagiri inclusiv din acest punct de vedere.

iOS 13 este o versiune ratata, toata lumea stie acest lucru, iar din pacate este de asteptat ca Apple sa nu repare prea curand problemele existente si sa lanseze noi actualizari care au probleme serioase.