iOS 13 Stabileste un RECORD NEGATIV cu PROBLEMELE iPhone

iOS 13 Stabileste un RECORD NEGATIV cu PROBLEMELE iPhone

iOS 13 a fost lansat de catre compania Apple in luna septembrie, iar din pacate se pare ca a adus si un record negativ pentru cei din Cupertino, unul care va fi extrem de greu de dat uitarii, ceea ce nu e tocmai bine pentru americani. Mai exact, se pare ca iOS 13 a fost versiunea sistemului de operare care a avut nevoie de cele mai multe actualizari in cele doua luni anterioare lansarii in comparatie cu orice alta versiune lansata pana in prezent.

iOS 13 a avut nevoie de nu mai putin de 8 actualizari pentru a rezolva probleme de performante pe iPhone, iPad, iPod Touch, de 2 ori mai mult decat in cazul iOS 7, sau iOS 8, ceea ce arata cam cat de mare este problema. Daca iOS 12 a avut nevoie de doar 2 actualizari in cele 2 anterioare lansarii pentru a avea functionalitatea readusa la normal, in cazul iOS 13 a fost nevoie de 4 ori mai multe, ceea ce dezvaluie ca situatia e grava.

iOS 13 Stabileste un RECORD NEGATIV cu PROBLEMELE iPhone

iOS 13 probleme actualizari

iOS 13 are in imaginea de mai sus prezentate numarul de actualizari care au fost necesare conform unui studiu facut de catre americani, iar acelasi lucru este listat inclusiv pentru celelalte versiuni puse in distributie inaintea celei de anul acesta. De ce a gresit atat de mult Apple cu iOS 13 in comparatie cu versiunile anterioare nu stie nimeni, insa este cat se poate de clar faptul ca aceasta actualizare poate fi considerata ca fiind una complet ratata.

iOS 13 a avut si inca are probleme extrem de grave cu autonomia bateriei, dar nu doar atat, deoarece nici apelurile telefonice nu functioneaza chiar asa de bine cum ar trebui pe telefoanele iPhone ale utilizatorilor. iOS 13 a adus probleme mari inclusiv pentru folosirea multitasking-ului, ceva ce in mod normal n-ar trebui sa se intample, insa iata ca in final avem parte de dezamagiri inclusiv din acest punct de vedere.

iOS 13 este o versiune ratata, toata lumea stie acest lucru, iar din pacate este de asteptat ca Apple sa nu repare prea curand problemele existente si sa lanseze noi actualizari care au probleme serioase.

17 COMENTARII

  1. Știe cineva când se lansează varianta de Filmic Pro care sa filmeze ca in prezentarea Apple de la iPhone 11/Pro? Și da, iOS 13 e un fiasco (deși 12 a fost chiar ok).

  2. cel mai prost ios din toate timpurile. iphone ul meu este inutilizabil. cel mai probabil o sa renunt la el cat de curand. Apple doar o gluma proasta de la un timp. imi e dor de iphone 4,5, SE chiat si 7 care au fost bijuterii si dadeai un ban dar aveai ce e mai tare pe piata, acum cu iphoone xs plangi langa el sa te tina bateria si sa dai un telefon. inacceptabil! la banii astia chiar este bataie de joc!

  3. :)) Apple sunt de ras. Devine din ce in ce mai mult un brand de kkt, scump si inutil cu produse hidoase, jalnice si inutile precum adidasii BALENCIAGA,Cybertruck de la tesla Tesla si alti ” grei” care mulg bani grei de pe urma prostilor cu dare de mana… macar cu adidasii de la BALENCIAGA poti sa mergi, cu masina celor de la tesla la fel, chiar daca sunt ambele produse urate cu spume iti faci treaba dar ce faci cu-mizeria de iphone-basit plin de bug-uri si probleme??? Te-pisi-pe-el! Te-umplii-de-spume si il arunci la ghena sau ii faci vand catre ceva mai bun ca altceva nu ai ce sa faci! TEAPA! Apple este campioana la tepe dastea! Dai bani la greu si ai cel mai prost telefon de pe piata la cel mai scump pret posibil! Bun asa, gusterii si fraieriti si cu banii luati :)))

  4. :)) Apple-sunt-de-ras. Devine din ce in ce mai mult un brand-de-kkt, scump-si-inutil-cu-produse-hidoase, jalnice-si inutile-precum-adidasii-BALENCIAGA,Cybertruck de la tesla Tesla si alti ” grei” care-mulg-bani-grei-de-pe-urma-prostilor-cu-dare-de-mana… Macar cu adidasii de la BALENCIAGA poti sa mergi, cu masina celor de la tesla la fel, chiar daca sunt ambele produse urate cu spume iti faci treaba dar ce faci-cu-mizeria-de-iphone-basit.hidos,plin-de bug-uri-si-probleme??? Te-pisi-pe-el! Te-umplii-de-spume si-il-arunci-la-ghena-sau-ii-faci-vand-catre-ceva mai bun(OP/Samsung) ca-altceva-nu-ai-ce-sa-faci!TEAPA! Apple-este-campioana la-tepe-dastea! Dai bani la greu si ai cel mai-prost-si-inutil-telefon-de-pe-piata-la-cel-mai-scump-pret-posibil! Bun asa:)))Mirobolant!

  5. iPhone 3G = interesant🤔
    iPhone 3GS = doar o actualizare😐
    iPhone 4 = superb , bijuterie , inovator😀
    iPhone 4S = o actualizare buna☺️
    iPhone 5 = telefonul din “hârtie”😕
    iPhone 5C = gunoi🤮
    iPhone 5S = actualizare super reușită🙂
    iPhone 6 = hmmm ok😑
    Iphone 6 plus = balarie care se indoie😡
    iPhone 6S = o actualizare bunicică😊
    iPhone 6S plus = o alta balarie🤔
    iPhone 7 = superb 😁
    iPhone 7 plus = foarte ok🙂
    iPhone 8 = mediocru
    iPhone 8 plus = bun dar nu foarte😶
    iPhone X = superb, mai puțin bretonul😃
    iPhone XR = hidos🥵
    iPhone XS = nimic in plus😕
    iPhone XS max = super bun😄
    iPhone 11 = o gluma proasta😥
    iPhone 11 pro = interesant🤨
    iPhone 11 pro max = bun dar nu revoluționar 😉

    Asta este punctul meu de vedere fata de toate modelele iPhone lansate pana in prezent
    Voi cum la vedeți ?

  6. Dan, siri un romana!? Eu ma mulțumesc si cu subtitrare in romană pe Apple tv+

    Iar iOS 13 e dezastru. Ii spun la Siri sa sune pe cineva, intelege perfect numele trecut in agenda, îl arata pe ecran și suna pe altcineva

  7. Srb este zero barat, pielea-pulii,un-hoit-ordinar,un-troll-libidinos-de-cea-mai-joasă-preță! De 5 ani tot citesc-site-ul-asta-de-căcat-si nu se schimbă nimic! Numai știri de toată-jena,titluri-ieftine-de-can-can,prostie-crunta-din-partea-admin-ului-care-are-aere-de-jurnalist-da-e-vai-mortii-lui(il-bate-limba-romana) iar-SrbSrb-face-troll-si-panarama-dupa-n-nick-uri! Se-dadea mare-bogatas-insa-la-cat-de-disperat-si-indocrinat-este-ne-demonstreaza ca nu este nimic altceva-decat-un-coate-goale,un-fomist-sărăcuț si-o-carpă-n-cur-platit-cu-minim-pe-economie-sa-facă-agitație! Agariciul-asta-mizerabil nu-nunai-ca-trebuie-banat/interzis, trebuie-inchis-la-balamuc-la-ce-probleme-serioase-are-la-mansarda! Poate sunt dur-dar-la-cat-m-a-jignit-ani-la-rand-il-vreau-mort!Asa-mizerie-de-om-nu-merită-să-traiască!