Samsung va LANSA un Telefon Pliabil mai IEFTIN decat iPhone 11 Pro

Samsung vrea sa lanseze un telefon pliabil care este mai ieftin decat iPhone 11 Pro, iata care sunt planurile coreenilor pentru aceste modele de viitor.

Samsung pregateste in sfarsit acea revolutie pe care toata lumea o astepta pentru noua piata a telefoanelor pliabile, planuind sa aduca pentru clienti un model care va fi chiar mai ieftin decat iPhone 11 Pro cand va fi lansat in mod oficial. Vorbim despre un nou model de telefon pliabil care va avea un pret a carui valoare e chiar mai mica decat jumatate din cea a Samsung GALAXY Fold, iar asta pentru ca Samsung vrea ca aceste telefoane sa aiba succes.

Samsung a prezentat acum cateva saptamani conceptul din clipul video de mai sus, el reprezentand ideea de viitor a coreenilor in ceea ce priveste telefoanele pliabile, iar asta in ideea in care actuala versiune a viziunii sale nu prea are succes. Pentru ca actuala viziune a companiei privind telefoanele pliabile nu e tocmai una de succes, cei de la Samsung vor sa lanseze un telefon pliabil cu clapita, ceva ce reprezinta pana la urma si o revenire la trecut.

Samsung va LANSA un Telefon Pliabil mai IEFTIN decat iPhone 11 Pro

Samsung crede ca un asemenea model de telefon pliabil poate avea succes, iar asta in conditiile in care vorbim despre un mod diferit de pliere, despre un mod diferit de folosire, despre utilitate mai redusa, dar totusi si despre un pret mult mai redus. Conform celor care cunosc planurile Samsung, acest nou model de telefon pliabil ar urma sa fie pus in vanzare la un pret de aproximativ 850 de dolari, adica mai putin putin decat iPhone 11 Pro.

“Unul dintre noile telefoane pliabile Samsung va fi un dispozitiv de tip clamshell care se pliază vertical, în timp ce celălalt este probabil o versiune actualizată a actualului Galaxy Fold. Prețul de vânzare cu amănuntul al telefonului clamshell este estimat a fi în jur de 1 milion câștigat (845 USD), o strategie de preț pentru a amplifica vânzările și a face din el un model de piață de masă.”

Samsung crede ca un telefon pliabil care va fi vandut la un asemenea pret ar putea atrage mult mai mult interes decat actualul Samsung GALAXY Fold, si mai mult ca sigur va fi asa, pentru ca mult mai multa lume si-l va putea permite. Problema este ca acest telefon pliabil sa ofere si multe dintre functiile pe care Samsung le-a inclus in cel actual, altfel planul e sortit esecului.

Samsung a gandit un plan destul de indraznet pentru transformarea telefoanelor pliabile intr-un adevarat succes, insa ramane de vazut si in ce masura va putea duce totul la un bun sfarsit pentru a-si indeplini si obiectivele.