Windows 10: Decizia FULGER a Microsoft care a SURPRINS Multa Lume

Windows 10 are parte de o decizie fulger pe care compania Microsoft a luat-o, insa ea a surprins foarte multa lume, iata ce se va intampla cu sistemul de operare.

Windows 10 Decizia Microsoft SURPRINS Lume

Windows 10 are parte de o noua decizie fulgera a celor de la Microsoft, care desigur ca nu are vreo explicatie din partea companiei, asa cum se intampla de multe ori cu schimbarile care pentru multa lume nu au vreo logica reala, din pacate. Mai exact, desi acum cateva luni cei de la Microsoft au decis sa lanseze in Windows Store o versiune a Notepad care sa poata fi actualizata prin magazin, acum au decis ca nu vor mai face asta pentru Windows 10.

Windows 10 va ramane in continuare cu actuala versiune a Notepad, care nu va mai putea fi actualizata prin intermediul Windows Store, deci nu va beneficia mai rapid de noutati, in contrast cu ceea ce se intampla in momentul de fata. O versiune a Notepad care sa fie disponibila si in Windows Store le-ar fi permis celor de la Microsoft sa ofere actualizari pentru utilizatorii Windows 10 mult mai rapid, fara sa mai astepte update-urile majore.

Windows 10: Decizia FULGER a Microsoft care a SURPRINS Multa Lume

Windows 10 avea schimbarea pentru Notepad explicata in vara prin faptul ca aplicatia este una veche de 30 de ani, deci are nevoie si de o versiune care sa poata fi actualizata mai rapid, si sa aiba atat problemele, cat si functiile noi lansate mai rapid. Atunci Microsoft explica intr-o forma destul de logica modificarile pe care dorea sa le faca pentru aplicatia dedicata sistemului sau de operare, insa lucrurile s-au schimbat pentru Windows 10 intre timp.

Windows 10 va ramane cu actuala versiune a aplicatiei Notepad, iar actualizarile vor veni la fel de greu ca si pana acum, insa asta spre surprinderea nimanui, pentru ca nimeni nu se astepta la ceva diferit de la compania americana. Totul pare sa fi fost doar un experiment pentru Microsoft, iar asta in ciuda faptului ca nu a fost prezentat asa pentru Windows 10 in momentul in care anuntul a fost facut cu privire la aplicatia Notepad.

Windows 10 va avea versiunea 20H1 lansata in primavara anului viitor, iar cei care asteptau ca Notepad sa fie transformata intr-o aplicatie separata, ce poate fi actualizata prin Windows Store, vor avea parte de o mare dezamagire.