Huawei: Noua Veste PROASTA, ce LOVITURA mai este Pregatita

Huawei are parte de o noua veste foarte proasta, iata ce lovitura dura este pregatita din nou impotriva companiei americane, si cat de mult va conta.

Huawei Veste PROASTA LOVITURA Pregatita

Huawei nu scapa macar o zi de constantul tir de focuri care este atintit asupra sa de catre marile puteri ale lumii, iar acum vorbim despre o noua veste proasta pentru companie, in conditiile in care pana acum n-a avut parte decat de lucruri similare. Primul-ministru al Marii Britanii, Boris Johnson, a dat de inteles ca Huawei ar urma sa aiba interdictie la participarea crearii retelelor 5G din tara sa, indiferent sub ce forma ar urma sa fie ea impusa.

Huawei este luata in vizor de catre britanici dupa o discutie avuta intre Donald Trum si Boris Johnson vis-a-vis de compania chinezeasca si riscul pe care-l au produsele sale pentru siguranta nationala, deci lucrurile merg spre tot mai rau. Desi Marea Britanie nu prea voia sa interzica Huawei, ci sa ii interzica accesul la infrastructura “cheie” din retelele 5G, modul in care sunt gandite aceste echipamente ofera functionalitate importanta si pentru elementele ce par a fi la “marginea” retelei”.

Huawei: Noua Veste PROASTA, ce LOVITURA mai este Pregatita

Boris Johnson Huawei P20 Pro

Huawei este tinta guvernului britanic dupa ce Donald Trump a spus, cel mai probabil, ca SUA va refuza sa mai impartaseasca informatii considerate secrete cu state care inca folosesc echipamente de telecomunicatii de la chinezi. Acesta este motivul pentru care si alte state importante din Europa iau in calcul sa le interzica celor de la Huawei sa furnizeze echipamente 5G pentru retelele care vor fi construite in diverse tari europene in curand.

“Nu vreau ca această țară să fie inutil ostilă investițiilor din străinătate, dar, pe de altă parte, nu putem prejudicia interesele noastre vitale de securitate națională.”

Interesant este ca dupa aceste afirmatii privind Huawei, Boris Johnson a fost prezent la o emisiune matinala din Marea Britanie in care si-a facut un selfie cu prezentatorii folosind un telefon Huawei P20 Pro. Asta a aprins si mai mult spiritele, Johnson fiind initial criticat pentru ca detine un telefon Huawei si vrea sa interzica compania, asistentii sai spunand ca de fapt telefonul era al unui membru al echipei sale, si a fost doar imprumutat.

Huawei ramane in centrul controverselor privind siguranta nationala si 5G, iar acest lucru nu se va termina prea curand, avand in vedere importanta foarte mare pe care o are compania la nivel global.