MacBook Pro 16 inch deja are primele probleme raportate

MacBook Pro 16 inch a fost lansat de catre compania Apple cu doar cateva saptamani in urma, insa din pacate se pare ca are deja parte de primele probleme raportate de utilizatori. MacBook Pro 16 inch are probleme cu difuzoarele, unii dintre clientii companiei Apple plangandu-se pe retelele de socializare, si pe forumuri, de ceea ce se intampla.

Se pare ca difuzoarele MacBook Pro 16 inch emit anumite sunete similare pocniturilor, ceea ce a fost intalnit inclusiv in cazul altor modele vandute de catre cei de la Apple. In cazul modelelor mai vechi plangerile au aparut la scurt timp dupa lansarea produselor, si acu continuat pentru mult timp dupa aceea, iar MacBook Pro 16 inch par sa treaca prin ceva similar.

Sunetele de sistem, precum notificarile, sunt cele care au aceasta problema cel mai usor de reperat, iar din cate se pare, multe unitati ale MacBook Pro 16 inch sunt afectate. Inclusiv unitatile de prezentare ale MacBook Pro 16 inch din magazinele Apple sunt afectate de aceasta problema, astfel ca ramane de vazut cum va fi ea rezolvata de catre americani.