WhatsApp are o Noua Functie ce vine ca o SURPRIZA Totala

WhatsApp are o noua functie foarte importanta implementata pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar ea vine ca o surpriza totala pentru toti utilizatorii.

WhatsApp Noua Functie SURPRIZA Totala

WhatsApp este o aplicatie in cadrul careia au fost implementate de-a lungul timpului foarte multe functii importante, iar utilizatorii din lumea intreaga s-au bucurat de multe dintre noutatile sale, insa una implementata recent vine ca o mare surpriza. Mai exact, WhatsApp are implementata posibilitatea de a seta reminder-uri care sa ne atentioneze in legatura cu anumite lucruri pe care nu le-am facut, dar pe care ar trebui sa le facem.

WhatsApp are integrata pentru conversatii o functie care permite setarea de reminder-uri, aceasta fiind implementata multumita platformei Any.do, si desigur ca este utila pentru mai toti cei care folosesc platforma in momentul de fata. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum functioneaza intregul sistem, WhatsApp avand parte de integrare cu aceasta platforma foarte complexa, astfel ca utilizatorii se bucura foarte rapid de functionalitate in telefoane.

WhatsApp are o Noua Functie ce vine ca o SURPRIZA Totala

WhatsApp reminder

WhatsApp nu are functia integrata in mod nativ, deci in telefoane trebuie sa aveti preinstalata aplciatia Any.do, si trebuie sa aveti un cont inregistrat deja in platforma pentru a beneficia de functionalitatea care este pregatita. Doar daca indepliniti aceasta conditie veti putea vedea reminder-uri precum cele din imaginea de mai sus, in caz contrar fiind necesara activarea unui cont in platforma, sau renuntarea completa la aceasta idee.

WhatsApp poate avea, multumita acestei functii, setate reminder-uri care sa-i ajute pe oameni sa faca anumite lucruri pe care in mod normal ar fi uitat sa le faca, ceea ce nu e tocmai usor de implementat intr-o aplicatie de mesagerie de acest gen. Cei de la WhatsApp nu s-au gandit pana acum sa implementeze o functie care sa ofere asa ceva, probabil si pentru ca nu multa lume a cerut implementarea, astfel ca totul ajunge in aceasta forma.

WhatsApp poate avea oferita aceasta functionalitate indiferent de versiunea care este disponibila in App Store, sau Google Play, astfel ca ramane daor ca fiecare sa aleaga daca se foloseste de functionalitate, sau nu.