Huawei: Vestea GROZAVA pentru Telefoane si TOTI Clientii

Huawei vine cu o veste grozava pentru clientii din intreaga lume care-i cumpara si telefoanele, iata ce realizare majora a reusit compania chinezeasca.

Huawei Vestea GROZAVA pentru Telefoane si TOTI Clientii

Huawei are o veste grozava pentru clientii sai din intreaga lume, dar si pentru telefoanele pe care le vinde la nivel global in momentul de fata, si cam era timpul ca asemenea informatii sa vina pentru chinezi. Se pare ca Huawei a gasit solutia pentru problemele cu SUA, iar ea se numeste Japonia, tara din care chinezii cumparau deja diverse componente pentru telefoane si echipamente de telecomunicatii, dar ea devine si mai importanta.

Huawei a cheltuit in 2018 nu mai putin de 11 miliarde de dolari pentru componente produse de catre companiile americane, in timp ce in Japonia a cheltuit cam 5 miliarde, insa lucrurile se vor schimba radical in 2019, dar si 2020. Huawei a anuntat ca va cumpara din Japonia produse in valoare de 10 miliarde de dolari anul acesta, iar anul viitor cifra ar urma sa creasca, probabil inlocuind in totalitate ceea ce era platit catre companii americane.

Huawei: Vestea GROZAVA pentru Telefoane si TOTI Clientii

Huawei se foloseste de companiile din Japonia deoarece acestea au produse foarte bune, iar ele sunt suficiente pentru a inlocui ceea ce este vandut de catre companiile americane, la care in momentul de fata nici nu mai are acces. Mai important decat atat, e foarte posibil ca produsele japonezilor sa fie facute exclusiv cu tehnologii proprii, deci s-ar elimina si problema unor viitoare sanctiuni ale SUA care ar fi afectat foarte serios compania Huawei.

“Părmanul Liang Hua de la Huawei Technologies a declarat unui grup de directori corporativi și universitari din Tokyo că compania sa intenționează să cheltuiască aproape 10 miliarde de dolari SUA pentru achiziții în Japonia în acest an – mai mult decât dublul sumei cheltuite în urmă cu doi ani – și chiar mai mult în 2020.”

Huawei are interdictie de a furniza echipamente de telecomunicatii 5G pentru companiile care vor lansa asemenea retele de telefonie mobila in Japonia, insa pentru ca nu are de ales, inca se bazeaza foarte mult pe companiile locale. Huawei nu are alta alternativa in momentul de fata la problema sanctiunilor din SUA, astfel ca va continua sa cumpere componente de la japonezi pana cand americanii isi vor mai schimba atitudinea.

Huawei va reusi, multumita japonezilor, sa-si tina multe dintre produse lipsite de componente care sunt bazate pe tehnologii americane, si nu va fi afectata de sanctiuni, exceptie facand Android, care tot nu poate fi licentiat.

3 COMENTARII

  1. Ce veste grozavă? Nu mă interesează componentele, înăuntru pot să aibă orice care merge, mă interesează pachetul google, dacă nu îl au pot să aibă cele mai tari telefoane. Nu mai cumpăr huawei cu toate că în ultimii ani am avut doar huawei..