iOS 13.3 va fi LANSAT cu Aceasta Functie IMPORTANTA pentru iPhone

iOS 13.3 va fi lansat cu aceasta functie importanta pentru utilizatorii de telefoane iPhone, compania Apple fiind obligata sa ofere aceasta schimbare pentru noi.

iOS 13.3 functie importanta iphone

iOS 13.3 a avut saptamana aceasta anuntata o noua functie foarte importanta pentru telefoanele iphone de catre compania Apple, iar asta desigur ca in urma unui scandal in care americanii au fost trasi. Apple a fost trasa intr-un nou scandal din cauza faptului ca iPhone 11 are o functie care acceseaza in mod constant GPS-ul pentru a prelua informatii despre geolocalizare in iOS 13.3, iar desigur ca asta consuma si energie din bateria telefoanelor.

iOS 13.3 a fost anuntat pentru lansare saptamana viitoare de catre un operator de telefonie mobila partener al celor de la Apple, astfel ca nu avem chiar atat de mult de asteptat pentru a-l putea instala. In cadrul acestei actualizari importante pentru iOS 13.3 Apple va implementa noua functie de dezactivare a accesarii GPS-ului in meniul care permite controlarea serviciilor de localizare, deci de acolo o vom putea dezactiva cu siguranta cu totii.

iOS 13.3 va fi LANSAT cu Aceasta Functie IMPORTANTA pentru iPhone

iOS 13.3 este pregatit de catre cei de la Apple cu putine schimbari majore, iar asta pentru ca actualizarea este concentrata in principal pe rezolvarea de probleme, si nu chiar atat de mult pe functii cu adevarat majore. iOS 13.3 ar putea rezolva problema autonomiei bateriei pentru multe telefoane iPhone, chiar daca scandalul privind accesarea constanta a GPS-ului afecta in principal modele din seria iPhone 11, si nu modelele lansate in trecut.

iOS 13.3 ar trebui sa fie pus in distributie de catre cei de la Apple pentru iPhone, iPad, iPod Touch intre lunea si miercurea viitoare, dar o data clara n-a fost furnizata de catre cei care au dezvlauit totul. Este de asteptat ca iOS 13.3 sa poata fi instalat in seara oricarei dintre cele trei zile, undeva de pe la ora 20:00, deci stiti si cand ar trebui sa il asteptati pentru a-l instala in terminalele voastre, eventual si pentru a rezolva intr-un final problemele.