Huawei: Sursa unei Masuri FARA PREDECENT luata IMPOTRIVA SUA

Huawei este sursa unei masuri fara precedent luata impotriva SUA, iata ce decizie extrem de importanta a fost luata, si cat de serioase vor fi repercusiunile sale.

huawei sursa masura impotriva sua

Huawei si lupta sa fara sfarsit cu guvernul american sunt motivul principal din cauza caruia China a luat o decizie fara precedent, una care va raci si mai mult relatiile pe care le are si le va avea cu SUA. Mai exact, guvernul chinez a luat decizia de a elimina complet toate echipamentele americane din institutiile sale din intreaga tara in urmatorii 3 ani, totul ca un raspuns la sanctiunile pe care SUA le-a tot impus impotriva celor de la Huawei.

Huawei are echipamentele de telecomunicatii interzise in institutiile din SUA inca de la inceputul acestui an, ia asta a generat foarte multe probleme pentru imaginea companiei, insa iata ca vine si razbunarea. Decizia luata de catre guvernul chinez va fi o problema pentru companii ca HP, Dell, Microsoft, care au multe echipamente in aceste institutii, insa Huawei va fi unul dintre marii castigatori ai acestei tranzitii pregatite in China.

Huawei produce, printre altele, inclusiv calculatoare, sau servere, e drept, cu software american, insa are si alternative pentru el, alternative care isi vor gasi cu siguranta un loc bun in institutiile din China. Decizia luata de catre chinezi este una fara precedent, si una care cu siguranta va afecta serios atat companiile americane, cat si companiile locale, iar desigur ca din asta absolut nimeni nu va avea nimic de castigat pe termen lung, sau scurt.

“China a dispus ca toate echipamentele și software-urile străine să fie scoase din birourile guvernamentale și instituțiile publice în termen de trei ani. Directiva guvernamentală este probabil o lovitură pentru companiile multinaționale americane precum HP, Dell și Microsoft.”

Huawei ar putea primi o buna parte dintre comenzile pentru inlocuirea a 20 – 30 de milioane de echipamente hardware in institutiile din China, iar totul urmeaza sa inceapa chiar anul viitor. 30% dintre echipamente vor fi inlocuite in 2020, 50% in 2021, si 20% in 2022, deci Huawei, si multe alti producatori chinezi, vor putea castiga zeci de miliarde de dolari de pe urma razbunarii ordonante de catre guvernul comnunist de la Beijing impotriva SUA.

Huawei pierde bani din cauza restrictiilor aplicate impotriva telefoanelor sale, insa pe de alta parte va castiga sume substantiale din vanzarile pe care le va genera de pe urma acestei directive pe care a anuntat-o guvernul din China.