Politia Romana: ALERTA IMPORTANTA facuta pentru Cetatenii Romani

Politia Romana a lansat o alerta foarte importanta pentru cetatenii din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar in momentul de fata despre avertizare.

Politia Romana ALERTA Cetatenii Romani

Politia Romana a lansat astazi o noua alerta foarte importanta pentru toti cetatenii din Romania, si e bine sa aveti in vedere ceea ce se recomanda mai jos. Politia Romana le recomanda romanilor sa nu mai refoloseasca pasapoartele pe care le-au declarat pierdute, sau furate, si le-au regasit pe undeva.

Politia Romana face aceasta avertizare deoarece foarte multi romani aleg sa incerce sa foloseasca un document care a fost declarat pierdut, sau furat. Problema este ca acestea sunt anulate in mod automat, deci la incercarea de a le folosi, persoana nu este lasata sa treaca granita, deci nu poate iesi din tara.

Politia Romana face aceasta campanie impreuna cu cei de la Interpol, iar asta pentru ca, probabil, exista multi romani care nu prea inteleg ce fac. Declararea unui document ca fiind pierdu duce la anularea sa, iar folosirea poate atrage nu doar amenzi, ci si dosare penale, deci trebuie sa fiti extrem de atenti ce faceti.

NU RISCA!DACĂ AI DECLARAT PAȘAPORTUL PIERDUT SAU FURAT, ACESTA NU MAI ESTE VALID!DACĂ ÎL GĂSEȘTI APOI, NU ÎNCERCA…

Publicată de Politia Romana pe Luni, 9 decembrie 2019

Politia Romana a publicat mesajul de mai sus pentru toata lumea prin intermediul retelei de socializare Facebook, si ar fi bine sa fiti foarte atenti la ce spune.