Anuntul Digi Mobil de Craciun, Vestea GROZAVA pentru TOTI Romanii

Digi Mobil surprinde cu un anunt special de Craciun pentru clientii sai din Romania, iata ce a pregatit operatorul detinut de catre RCS & RDS.

Digi Mobil anunt craciun

Digi Mobil face un nou anunt grozav de Craciun pentru toti romanii, operatorul de telecomunicatii stiind ca aceasta este o perioada speciala din an, astfel ca incearca sa profite cat poate de mult de ea. In aceasta idee, cei de la Digi Mobil au anuntat astazi promotia de Craciun care este disponibila pentru clientii din Romania, iar desigur ca marele accent este pus pe portare, punctul forte al operatorului de telefonie mobila in momentul de fata in tara.

Digi Mobil a lansat campania de oferte pentru Craciun cu o promotie la portare pentru toti romanii interesati sa ajunga in reteaua sa, iar asta inseamna ca lumea se poate bucura de portare in retea si la telefoane ieftine. Digi Mobil are telefoane la preturi foarte bune, insa acestea pot fi cumparate inclusiv in rate fara avans, adica oferta care e in mod obisnuit, doar ca acum este “imbracata” mai bine pentru a fi ceva de Craciun pentru clienti.

Anuntul Digi Mobil de Craciun, Vestea GROZAVA pentru TOTI Romanii

Digi Mobil pare sa aiba disponibile in campania de Craciun pentru portare fix aceleasi modele de telefoane pe care le-a avut si dupa ce s-a incheiat campania de Black Friday, astfel ca daca nu v-au placut atunci, acum situatia nu e diferita. Mai mult decat atat, Digi Mobil nu are reduceri la abonamente decat daca e vorba de un numar mai mare de numere portate in retea, deci nu exista aceeasi promotie precum de vinerea neagra.

Digi Mobil a cam refacut aceasta promotie in mod constant, si a modificat doar mesajele in functie de anotimp, insa chiar si asa, ea are parte de foarte mare succes de mai bine de un an de zile. Digi Mobil a reusit in noiembrie sa inregistreze un record de portari, pentru 2019, in reteaua sa, dar asta in principal din cauza campaniei pentru Black Friday, insa daca acolo a avut succes, operatorul continua pe aceeasi linie.

Digi Mobil va avea aceasta campanie activa chiar si dupa Craciun, inclusiv in 2021, astfel ca aveti suficient de mult timp pentru a profita de tot ceea ce este oferit de catre operatorul detinut de catre RCS & RDS.