Update WhatsApp cu o Noua Functie IMPORTANTA pe Telefoane

WhatsApp are o noua functie foarte importanta implementata pentru telefoanele mobile, din intreaga lume, iata de ce se pot bucura utilizatorii chiar acum.

Update WhatsApp Functie IMPORTANTA Telefoane

WhatsApp are parte de o noua actualizare importanta pentru telefoanele din intreaga lume, iar ea aduce o functie majora de care multi aveau nevoie, insa nu chiar asa cum isi imaginau utilizatorii care folosesc platforma. Mai exact, pentru telefoanele cu sistem de operare Android a fost lansata in cadrul WhatsApp o noua functie care permite acceptarea unui apel de la o alta persoana chiar daca exista unul pe care il avem deja deschis cu altcineva.

WhatsApp a implementat aceasta functie pe telefoanele cu sistem de operare iPhone de cateva saptamani, insa acum aduce functia inclusiv pe telefoanele cu sistem de operare Android, insa nu chiar asa cum ne imaginam. Desi utilizatorii WhatsApp pot accepta un apel in timp ce sunt activi intr-un alt apel, asa cum se intampla si in cazul apelurilor telefonice normale, nu pot tine apelul initial in asteptare, acesta fiind in mod automat inchis.

Update WhatsApp cu o Noua Functie IMPORTANTA pe Telefoane

WhatsApp nu permitea inainte respingerea sau acceptarea unui apel nou daca eram deja activi intr-unul, cel nou avand in mod automat blocat printr-un ton ocupat, si afisat ca un apel care a fost ratat. Schimbarea ne ofera posibilitatea de a alege daca dorim sa acceptam un apel nou, sau sa il respingem, ceea ce desigur ca foarte multa lume va aprecia pe telefoanele cu sistem de operare Android deoarece e o modificare extrem de buna, in final.

WhatsApp nu a oferit pana acum si vreo explicatie cu privire la decizia de a implementa in mod partial aceasta functie, dar desigur ca asta conteaza mai putin, deoarece macar avem o imbunatatire fata de versiunea anterioara. Este o schmbare foarte mare, si in bine, iar asta pentru ca existenta unei optiuni este totdeauna mai buna decat lipsa oricarei optiuni, chiar daca pentru inceput sistemul nu este chiar atat de perfect precum si l-ar fi dorit lumea.

WhatsApp a lansat aceasta functie initial pentru iPhone, iar acum este disponibila si pentru Android, deci toti utilizatorii o pot folosi pentru a controla modul in care primesc apelurile VoIP de la alte persoane.