Apple SURPRINDE cu o Decizie Neasteptata pentru iPhone 11 Pro/Max

Apple surprinde iar cu o decizie neasteptata pentru iPhone 11, iata de ce a fost luata ea, si in ce masura dezvaluie un secret al companiei americane.

Apple Decizie Neasteptata iPhone 11 Pro

Apple a luat o decizie care a generat destul de multa uimire in randul analistilor, si nu numai, iar asta deoarece americanii ar fi facut o cerere la care putini dintre partenerii lor s-ar fi asteptat. Mai exact, cei de la Apple ar fi cerut ca productia pentru telefoanele din seria iPhone 11 sa fie redusa, iar asta in conditiile in care zvonuri aparute in ultimele saptamani anuntau ca exista cerere surprinzator de mare pentru aceste telefoane mobile.

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max ar avea productia redusa cu 25% de catre compania Apple, americanii dorind ca in perioada decembrie – martie sa fie produse mai putine unitati, pentru ca vanzarile vor scadea. Mai mult decat atat, dupa 1 ianuarie e posibil ca productia sa fie redusa iar, insa pentru toata seria iPhone 11, cei de la Apple putandu-le cere partenerilor sa asambleze cu pana la 60% mai putine unitati decat in acest moment.

iPhone 11 Pro/Max au productia redusa substantial de Apple

Reducerea atat de mare pentru telefoanele din seria iPhone 11 ar avea la baza faptul ca interesul pentru telefoanele 4G ar fi in continua scadere, clientii dorind sa cumpere telefoane care au conectivitate 5G integrata. Daca este sa fim 100% sinceri, Apple actioneaza la fel in cam fiecare an, iar asta pentru ca in perioada ianuarie – martie vanzarile de telefoane iPhone scad foarte mult, deci nu e necesar ca productia sa continue la un nivel ridicat.

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max se vand foarte bine acum, se vor vinde foarte bine jsi in urmatoarele saptamani, insa dupa Craciun vor scadea vanzarile foarte mult pentru ca lumea si-a cumparat deja tot ce dorea. Apple stie acest lucru, astfel ca ordina in avans reducerea productiei in functie de stocurile pe care le are, iar in cazul iPhone 11, se pare ca are stocuri suficiente acum.

Apple nu va mai creste productia iPhone 11 dupa scaderea de la inceput de an 2020, iar asta pentru ca vanzarile nu vor mai ajunge vreodata la nivelul inregistrat in aceasta toamna.