Apple SURPRINDE cu o Decizie Neasteptata pentru iPhone 11 Pro/Max

Apple surprinde iar cu o decizie neasteptata pentru iPhone 11, iata de ce a fost luata ea, si in ce masura dezvaluie un secret al companiei americane.

Apple Decizie Neasteptata iPhone 11 Pro

Apple a luat o decizie care a generat destul de multa uimire in randul analistilor, si nu numai, iar asta deoarece americanii ar fi facut o cerere la care putini dintre partenerii lor s-ar fi asteptat. Mai exact, cei de la Apple ar fi cerut ca productia pentru telefoanele din seria iPhone 11 sa fie redusa, iar asta in conditiile in care zvonuri aparute in ultimele saptamani anuntau ca exista cerere surprinzator de mare pentru aceste telefoane mobile.

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max ar avea productia redusa cu 25% de catre compania Apple, americanii dorind ca in perioada decembrie – martie sa fie produse mai putine unitati, pentru ca vanzarile vor scadea. Mai mult decat atat, dupa 1 ianuarie e posibil ca productia sa fie redusa iar, insa pentru toata seria iPhone 11, cei de la Apple putandu-le cere partenerilor sa asambleze cu pana la 60% mai putine unitati decat in acest moment.

iPhone 11 Pro/Max au productia redusa substantial de Apple

Reducerea atat de mare pentru telefoanele din seria iPhone 11 ar avea la baza faptul ca interesul pentru telefoanele 4G ar fi in continua scadere, clientii dorind sa cumpere telefoane care au conectivitate 5G integrata. Daca este sa fim 100% sinceri, Apple actioneaza la fel in cam fiecare an, iar asta pentru ca in perioada ianuarie – martie vanzarile de telefoane iPhone scad foarte mult, deci nu e necesar ca productia sa continue la un nivel ridicat.

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max se vand foarte bine acum, se vor vinde foarte bine jsi in urmatoarele saptamani, insa dupa Craciun vor scadea vanzarile foarte mult pentru ca lumea si-a cumparat deja tot ce dorea. Apple stie acest lucru, astfel ca ordina in avans reducerea productiei in functie de stocurile pe care le are, iar in cazul iPhone 11, se pare ca are stocuri suficiente acum.

Apple nu va mai creste productia iPhone 11 dupa scaderea de la inceput de an 2020, iar asta pentru ca vanzarile nu vor mai ajunge vreodata la nivelul inregistrat in aceasta toamna.

11 COMENTARII

  1. S-a vandut extrem de bine in aproape 4 luni, este si normal. Cine a vrut sa cumpere, il are deja. Daca in 2020 vor implementa si 120 Hz + fluiditatea pe care o are iOS, nu au cum sa se mai apropie cineva de ei.

  2. In mare sunt de acord cu tine insa ce ne facem cu problemele destul de grave de ios care nu se mai termina si cu design-ul obisit de jucarie Happy Meal cu care vine acest nou telefon. Iar notch hidos cat China, iar patratul ala aruncat la misto pe spate? Iar acelasi design batranesc de acum 3-4 ani??? Apreciez mult ca au adus totusi canera la zi si se bat cu greii din industrie si bateria care in sfarsit este decenta dar la restul capitolelor ce facem??? Dumnezeu cu mila… pentru pretul cerut pe un pro max te astepti sa primesti mai mult insa lipsurile si problemele de ios il fac o dezamagire crunta! Sa vedem totusi cum va fi si noul iphone 12 insa dava nu pluseaza la design si ios care este deja penibil fa fi un epic fail si chiar ca ni o sa mai apropie nomeni de el!

  3. Mai-cumpara-gusterii-acum-de-sarbatori-iphone,pe urma bate vântul și o sa intre într-un anonimat total, nu va ma ști nici-dracu-de-existenta-lor! După ce apar noile S11, OP8PRO,P40 și alte minunații de la Chinezi ii cantam prohodul lui Apple cu gunoaiele-lor-scumpe-si-penibie😂😂😂Faliment-scrie-pe-ei!In-maxim-4-ani-nu-mai-exista-pe-piata!

  4. stiu-ca-ai-un-iq-minuscul asa ca nu mai trebuie sa te justifici. fa ce vrei pe banii tai insa iphone=teapa si inca una foarte mare 🙂

  5. Irelevant,toti androistii degeaba au 1000 functii daca folosesc tot ce folosesc si cei cu ios
    Android este peNtru adolescenti ,iar ios pt cei carora nu le pasa si nu trateaza telefonul ca pe viata lor
    Din pacate acum si android e folosit prin gestures precum ios
    Design”ul conta cand aveai 10-20 ani poate,dupa o varsta conteaza sa te poti baza si sa iti faci treaba cu el

  6. iPhone 12 o sa vina probabil cu 5g, o baterie mai buna și un nou design, sper, ca altfel mai astept un an pentru achiziție. Sper ca și iOS-ul sa vina cu ceva schimbări și cu mai putine bug-URI.

  7. De cativa ani ma chinui sa shimb batranul iphone 7 dar la ce atrocitati au scos dupa el chiar nu m-am indurat sa dau banii. Pana nu renta la notch si camera aia desuchiata de pe spate nici nu ma gandesc la o noua achizitie! Sper sa mai ma tina un an doi iphone 7 cu ios 10.3.3 atfel imi caut fericirra in alta parte. Apple nu ma mai atrage. Pentru pretul enorm cerut fac niste pocitanii.

  8. Hai-ca-esti-prost-rau.Numai-un-copilas-fatalau-putea-spune-asa-ineptii:))))Iar-ai-fumat-mahoarca???De-aceea-esti-sluga-Apple-si-te-multumesti-cu-toate-gunoaiele…Din-cauza-ta-si-a-altor-catorva-milioane-de-oi-Apple-a-devenit-lenesa-plictisitoare-si-nu-mai-da-doua-flegme-pe-inovatie-si-design-ca-ovinele-tot-cumpara-orice-caricatura-pusa-la-vanzare! Daca-tie-iti-place-Kitsch-ul-si-arta-uratului/inesteticului-practicata-de-Apple,nu-inseamna-ca-toti-ar-trebui-sa-inghitem-borhotul-lor-si-sa-ne-multumim-cu-putin-si-prost!!Tu nici la majorat nu ai ajuns, iti dai cu presupusul cum e dupa sau cum vine??jalnic-specimen:(

  9. serios, treaba ti-o faci si cu 3310 si te tine si o saptamana bateria si arata si mult mai bine decat iphone 11/pro max… sa nu o dam totusi in diverse. aspectul nu este totul dar este esential la alegerea unui telefon nou

  10. Irelevant,toti androistii degeaba au 1000 functii daca folosesc tot ce folosesc si cei cu ios
    Android este peNtru adolescenti ,iar ios pt cei carora nu le pasa si nu trateaza telefonul ca pe viata lor
    Din pacate acum si android e folosit prin gestures precum ios
    Design”ul conta cand aveai 10-20 ani poate,dupa o varsta conteaza sa te poti baza si sa iti faci treaba cu el