iPhone 11 Pro: Problema GRAVA care este ASCUNSA de catre Apple

iPhone 11 Pro are o problema grava care este ascunsa de catre compania Apple, iata cu ce se confrunta utilizatorii fara sa stie de fapt ce se intampla.

iPhone 11 Pro are o problema foarte grava care a fost ascunsa pana acum de catre cei de la Apple, si care arata totodata cat de putin din ceea ce spun americanii se dovedeste a fi adevarat, si cat de putin le pasa de unele lucruri. Conform unui cercetator specializat in securitate informatica, iPhone 11 Pro colecteaza in mod constant informatii de la GPS pentru serviciile active din telefon, chiar daca serviciile de localizare sunt dezactivate.

iPhone 11 Pro practic consuma baterie pentru anumite servicii pe care cei de la Apple le-au integrat in telefon, si chiar daca ele nu ne sunt utile in vrenu fel, datele sunt colectate si trimise in mod automat catre cei din Cupertino. Setari pentru blocarea acestui sistem de colectare a datelor si trimitere catre serverele Apple nu exista, iar asta pentru ca americanii nu au implementat asemenea optiuni in iPhone 11 Pro, desigur ca in mod intentionat.

iPhone 11 Pro: Problema GRAVA care este ASCUNSA de catre Apple

Apple spune ca acest mod de functionare al iPhone 11 Pro este cel pe care inginerii sai l-au gandit, deci nu considera ca ar fi vorba despre vreo problema, desi este destul de clar faptul ca nu e normal ca anumite date sa fie colectate fara ca noi sa stim. Problema cea mai mare este ca totul se intampla in secret, iOS afisand o iconita care ne spune ca se acceseaza datele GPS-ului, dar in iPhone 11 Pro nu se spune clar si ce anume le acceseaza.

iPhone 11 Pro a fost gandit cu o serie de functii noi de la compania Apple, insa in momentul de fata nu este foarte clar care dintre acesta are nevoie de monitorizare constanta a GPS-ului pentru a isi indeplini activitatile stabilite de catre inginerii celor din Cupertino. Este destul de neobisnuit ca functii de acest gen sa fie impuse pentru utilizatori fara sa existe si optiunea de a le dezactiva, mai ales intr-un telefon ca iPhone 11 Pro, care e si foarte scump.

iPhone 11 Pro se numara printre telefoanele care au probleme cu autonomia bateriei in iOS 13, si e posibil ca inclusiv modelele mai vechi sa fie afectate daca se cauta in mod constant date de la GPS fara ca utilizatorii sa stie ce se intampla.

9 COMENTARII

  1. Dar asta face și iPhone X
    Fără sa am ceva activat legat de GPS îmi apare câteodată iconița GPS in colt cu stare de accesare

  2. Acelasi lucru si cu masinile peste 2015. Suntem monitorizati 100%. Intrebarea este. Verifica cineva ce fac eu sau datele se duc automat intr un loc de unde dispar in timp??!