REVOLUTIA Huawei P40 Pro care va SPARGE Piata Telefoanelor

Huawei P40 Pro are parte de un anunt care va sparge piata telefoanelor mobile, iata ce pregateste compania chinezeasca pentru clientii din intreaga lume.

Huawei P40 Pro baterii grafen

Huawei P40 Pro are anuntata una dintre cele mai mari revolutii din ultimii ani pentru piata telefoanelor, iar asta in conditiile in care multa lume asteapta su foarte mare nerabdare telefonul, dupa lansarea ratata a Mate 30 Pro. Vorbim despre implementarea de baterii de grafen pentru Huawei P40 Pro, un material care poate permite atat extinderea capacitatii bateriilor, cat si cresterea vitezei cu care acestea pot fi incarcate, fara a le afecta durata de viata.

Huawei P40 Pro nu este primul telefon pentru care apare un zvon privind implementarea unor baterii de grafen, iar asta pentru ca inclusiv pentru Samsung GALAXY S11 au aparut informatii similare acum cateva saptamani. Daca in cazul Samsung GALAXY S11 nu s-a mai auzit nimic in legatura cu aceasta implementare, ei bine iata ca pentru Huawei P40 Pro incep sa apara noi informatii, si cel mai probabil pentru ca bateriile sunt in testare.

Huawei P40 Pro cu baterii de grafen ar putea oferi pentru utilizatori o autonomie mult mai buna daca ele ar avea capacitate mai mare, dar ar putea oferi deasemenea si o crestere a vitezei de incarcare rapida pana aproape de 100W. Bateriile din grafen rezista deasemenea si mult mai bine in timp in cazul incarcarilor rapide repetate, astfel ca Huawei P40 Pro ar avea parte doar de beneficii din toate punctele de vedere cu aceste baterii de ultima generatie.

Huawei P40 Pro ar fi si un prim telefon in care ele ar fi integrate, iar asta deoarece pana acum producatorii de telefoane s-au cam ferit sa implementeze baterii de acest gen, ele fiind greu de produse, si foarte scumpe. Daca s-a gasit o solutie pentru aceste probleme, atunci usor de inteles de ce Huawei s-ar grabi sa implementeze in Huawei P40 Pro baterii din grafen, pentru a avea si un foarte mare avantaj pe piata.

Huawei P40 Pro va avea desigur si alte inovatii importante implementate de catre cei de la Huawei, insa ramane sa vedem cand va fi lansat, si cate dintre zvonurile de acum se vor transforma in realitate.