GMAIL: Noua Functie Foarte IMPORTANTA Lansata pe iOS, Android

GMAIL are incepand de astazi o noua functie foarte importanta lansata pentru telefoanele iOS si Android, iata ce anunt major a facut compania Google.

GMAIL email dinamic ios android

GMAIL a avut anuntata acum ceva timp o noua functie foarte importanta pentru telefoanele cu iOS si Android, iar acum ea incepe sa fie distribuita la nivel global pentru aplicatia de email dezvoltata de catre cei de la Google. Mai exact, Google a spus ca vrea ca email-urile sa fie mult mai interactive, astfel ca pentru GMAIL a creat o noua functionalitate bazata pe AMP care permite crearea de mesaje interactive pentru utilizatorii iOS si Android din toata lumea.

GMAIL aduce practic posibilitatea de a crea email-uri care sunt un fel de pagini web, adica utilizatorii pot interactiona cu continutul de acolo ca si cum ar face-o cu o pagina de internet, totul multumita tehnologiei AMP. Google spune ca oamenii pot raspunde la comentarii direct dintr-un email ca si cum ar face-o intr-o pagina, ar putea publica recenzii, ar putea aprecia continutul, iar GMAIL face totul posibil incepand de astazi in aplicatiile pentru iOS si Android.

GMAIL lanseaza email-urile dinamice pentru iOS si Android

GMAIL email dinamic

GMAIL, multumita acestei noi functii, poate inclusiv sa afiseze continut actualizat intr-un email, exact la fel precum se intampla intr-o pagina web, deci vorbim despre o evolutie surprinzatoare pentru intregul concept de email. Cei de la Google au lansat aceasta functionalitate in GMAIL pentru web inca de prin iulie, si se pare ca tehnologia s-a dovedit a fi una de succes, astfel ca acum o aduce inclusiv pentru telefoanele mobile din intreaga lume, dar treptat.

GMAIL are aceasta tehnologie implementata in principal pentru companiile care vor sa-si creasca vanzarile, sau macar interactiunile cu clientii, iar exemplul de mai sus este cat se poate de bun pentru ceea ce se vrea a fi ea. GMAIL este prima platforma de email care are implementata aceasta tehnologie inovatoare pentru utilizatorii din intreaga lume, si este un inceput pentru evolutia email-urilor asa cum le-am stiut pana in prezent.

GMAIL va extinde functionalitatea in intreaga lume in urmatoarele zile, asa ca va fi interesant de vazut cam cat va dura pana cand totul va ajunge inclusiv la noi, astfel ca va trebui sa avem foarte multa rabdare.