Digi Mobil, Orange, Telekom, Vodafone, CATI Romani au Internet Mobil, CAT Consuma

Digi Mobil, Orange, Telekom, Vodafone au dezvaluite astazi informatii privind numarul de clienti care folosesc internetul mobil, dar si cat consuma acestia lunar.

0

Digi Mobil Orange Telekom Vodafone internet mobil consum 2019

Digi Mobil, Orange, Telekom, Vodafone, au astazi o serie de statistici extrem de interesante publicate de catre autoritatile de la ANCOM, iar asta dupa un an in care lucrurile au evoluat pozitiv pentru toti romanii. Conform datelor furnizate de catre ANCOM, in Romania exista 19.6 milioane de conexiuni de internet mobil active, cu 1% mai putine decat acum un an de zile, deci Digi Mobil, si restul companiilor, au cam pierdut din clientii cu internet mobil.

In ceea ce priveste numarul de conexiuni 4G, acestea sunt in continuare in crestere la Digi Mobil, si restul operatorilor, ajungand la 11 milioane, cu 6% mai multe decat in aceeasi perioada a anului trecut, si 55% din total. Impreuna cu cele 3G, care aduna 29% din total, conexiunile 3G si 4G ating impreuna 84% din totalul conexiunilor de internet mobil pe care le folosesc acum clientii Digi Mobil, si ai celorlalte companii de telecomunicatii locale.

Digi Mobil, Orange, Telekom, Vodafone, CATI Romani au Internet Mobil, CAT Consuma

consum internet mobil romania

Digi Mobil este unul dintre cei doi operatori care ofera atat de mult internet mobil incat nu ai ce face cu el, iar asta a contribuit la o crestere cu 16% a consumului in primele 6 luni ale anului 2019. Conform celor de la ANCOM, utilizatorul obisnuit de internet mobil din Romania consuma 3.4 GB lunar, traficul crescand, iar pe masura ce Digi Mobil, si restul, vor imbunatati ofertele, vom avea parte de cresteri si mai mari pentru consumul final.

Digi Mobil a fost inclus in grupul “celorlalti furnizori” cand vine vorba despre cota de utilizatori cu internet mobil, Orange detinand 39% din piata, Vodafone 24%, Telekom 19%, iar RCS & RDS intr-o categorie cu “altii”, car eau 18%. Digi Mobil are internet mobil de calitate proasta, vitezele fiind cele mai slabe din Romania, iar acoperirea nu e grozava, astfel ca e normal sa aiba o cota mai mica din piata, numarul de clienti fiind destul de apropiat de cel al Telekom.

Digi Mobil, Orange, Telekom, Vodafone au facut un regres in ceea ce priveste numarul de clienti care folosesc internetul mobil, dar pe de alta parte consumul a crescut per total, ceea ce pana la urma este o veste buna.