OPPO Prezinta Tehnologia UIMITOARE Asteptata de la Apple, Huawei, Samsung

OPPO prezinta pentru lumea intreaga o noua tehnologie uimitoare asteptata si pentru telefoanele produse de Apple, Samsung si Compania Huawei.

oppo telefon camera ecran

OPPO le arata celor de la Apple, Samsung, Huawei, sau Xiaomi, ca de la fapte la vorbe este doar “un pas”, astfel ca a demonstrat primul au telefon care nu are decupaj pentru camera frontala, dar nici vreun mecanism ascuns. Cei de la OPPO au prezentat pentru presa din intreaga lume un nou model de telefon care are camera frontala ascunsa sub ecranul dispozitivului, iar asta permite si subtierea marginilor ecranelor produselor.

OPPO a reusit sa ascunda complet camera din ecranul telefonului sau pentru situatia in care acesta este pornit, dar cand el este oprit ea devine vizibila daca ecranul e privit din anumite unghiuri, ceea ce nu e totusi problema. Per total, ecranul telefonului OPPO acopera in totalitate camera frontala, deci ea este complet ascunsa si nu obtureaza folosirea, dar mai important decat atat, permite folosirea fara a avea un decupaj urat in dispozitive.

La revedere camere decupaje urate

Dupa cum puteti vedea din cele doua clipuri video, compania OPPO a reusit sa transforme prototipul de acum cateva luni intr-un produs finit care are capacitatea de a oferi functionalitatea pe care oamenii o doresc. Desi s-a spus ca Samsung si Huawei ar urma sa lanseze telefoane similare pentru clienti, din pacate pana acum n-au facut asta, si se pare ca nici nu o vor face, iar despre Apple nu poate fi spus ceva care sa fie in vreo oarecare masura diferit.

OPPO foloseste in acest model de telefon o tehnologie care inca nu este 100% pregatita pentru a fi implementata in telefoane comerciale, insa in cateva luni vom avea cu siguranta de la ei si primele dispozitive. Acest telefon a fost prezentat in cadrul unui eveniment organizat de catre cei de la OPPO pentru a demonstra inovatiile la care lucreaza, iar asa toata lumea poate vedea ce va veni din China pe piata telefoanelor in cursul anului 2020.

Apple, Samsung, Huawei, inca mai au foarte multe de recuperat in fata celor de la OPPO cand vine vorba despre tehnologii de acest gen, asa ca va fi interesant de vazut ce anume vor putea lansa in viitor.

2 COMENTARII

  1. De-Apple-ce-sa-mai-zicem-ca-nici-macar-nu-conteaza-pe-piata-de-tech. ea-este-mereu-cu 3-5ani-in-urma. Copiaza-tot-ce-poate-de-la-altii… No-name-astia au-reusit-“imposibilul” iar-marele-Crapple-o-sa-vina-si-la-anu-cu-acelasi-notch-obosit-si-acelasi-design-meltenesc-pentru-al-4-lea-an-la-rand! Asa-este-cand-esti-mic-si-nesemnificativ-SRB…Esti-invidios-nevoie-mare-si-te-fute-grija-de-Samsung(altii)-in-loc-sa-te-doara-de-barna-dintre-ochi!Tipic-pentru-agarici-lingai!!!Mori-de-ciuda-ca-altii-pot-numai-Happlea-nu!!!Nu-te-ai-saturat-sa-pletesti-top-pentru-fiare-vechi?Tech-mega-depasit?Sa-iti-planga-ochii-la-telefoanele-altora-de-1000-ori-mai-premium-si-mai-atragatoate-cu-cele-mai-cool-si-noi-tehnologii/inovatii-pe-cand-tu-stai-5-ani-cu-acelasi-telefon-basit???