NASA: ANUNT MAJOR despre Primii Oameni Trimisi pe Planeta Marte

NASA face un anunt foarte important cu privire la primii oameni care vor fi trimisi pe planeta Marte, iata ce a decis agentia spatiala americana astazi.

NASA Primii Oameni Planeta Marte

NASA uimeste astazi intreaga lume cu un anunt foarte important privind trimiterea primilor oameni pe planeta Marte si locatiile in care acestia ar putea sa aterizeze pentru a incepe colonizarea acolo. Cei de la NASA au creat o harta in care prezinta locatiile in care ar putea ateriza primii astronautii care acum se pregatesc sa ajunga initial pe luna, si mai tarziu acolo, aceste locatii de pe planeta Marte fiind cele in care exista sansele cele mai mari sa existe apa.

NASA sustine ca locatiile marcate pe harta de mai jos ar fi cele in care ar exista apa inghetata la doar 2.5 centimetri sub suprafata de pe planeta Marte, ceea ce ar face colonizarea mult mai usoara pentru omenire. Cei de la NASA se chinuie de ani buni sa descopere depozite de apa pe planeta Marte, insa pana in momentul de fata n-a fost facuta niciun fel de descoperire de acest gen, astfel ca e dificil de crezut ca asta se va intampla curand.

NASA: ANUNT MAJOR despre Primii Oameni Trimisi pe Planeta Marte

Planeta marte apa nasa

NASA are deja un robot pe planeta Marte care incearca sa descopere apa care ar fi ascunsa sub suprafata, insa n-a avut prea mare succes in a fora pentru a aduna probe care sa confirme acest lucru. In aceasta idee, este foarte greu de crezut ca NASA a descoperit de la distanta apa care se afla foarte aproape de suprafata de pe planeta Marte, insa orice e posibil, mai ales ca agentia spatia americana are tehnica de ultima generatie la dispozitie.

NASA poate trimite oamenii in acele locatii deoarece cu ajutorul apei ei pot supravietui fara a fi nevoie de trimiterea de rezerve de pe Pamant, asta desigur daca apa de pe planeta Marte nu este contaminata. Daca apa este contaminata, atunci astronautii care vor ajunge pe planeta Marte vor avea nevoie de rezerve trimise de catre NASA la intervale regulate de timp, ceea ce va ingreuna foarte mult misiunea de colonizare a planetei.

NASA are deocamdata in plan sa trimita primii oameni pe planeta Marte undeva prin 2030, insa ramane de vazut daca va si reusi sa faca acest lucru dupa ce va retrimite oamenii pe luna in 2030.