Facebook Messenger. A Lansat aceasta SURPRIZA de care sa te Bucuri

Facebook Messenger. O noua surpriza importanta a fost lansata in aplicatia pentru telefoane de catre compania americana, iata de ce se pot bucura utilizatorii.

Facebook Messenger surpriza

Facebook Messenger. Seria surprizelor continua de la compania Facebook, iar asta pentru ca nevoie de noutati constante in aplicatia de mesagerie pentru ca ea sa fie in atentia oamenilor din lumea intreaga cat mai mult. De aceasta data vorbim despre o surpriza pentru Facebook Messenger care are menirea de a aduce pentru utilizatori o functionalitate la care putini s-ar fi asteptat, dar una care cu siguranta este interesanta pentru anumite persoane.

Facebook Messenger. Pentru ca se apropie lansarea Star Wars: The Rise of Skywalker pe data 20 decembrie, cei de la Facebook s-au gandit sa pregateasca niste schimbari speciale pentru fanii acestei serii de filme. Totul incepe cu o tema speciala pentru Star Wars care este disponibila acum in cadrul Facebook Messenger, aplicatia oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a avea tot timpul Star Wars in fata in momentul in care poarta conversatii cu prietenii.

Facebook Messenger. A Lansat aceasta SURPRIZA de care sa te Bucuri

Facebook Messenger tema star wars

Facebook Messenger. Tema vine la pachet si cu o serie de reactii si stickere pentru noul film pregatit de catre americani, inclusiv personaje din cele doua parti opuse care se infrunta in fiecare dintre filmele din serie. Facebook Messenger are deasemenea implementate si cateva efecte speciale pentru realitate augmentata care pot fi aplicate peste poze si clipuri video, ceva ce cu siguranta va face folosirea aplicatiei mult mai interesanta.

Facebook Messenger. Partea si mai interesanta este ca inclusiv pentru apelurile video din cadrul aplicatiei urmeaza sa fie implementate efecte care pot fi aplicate in timp real de catre oamenii care le fac. Acestea le vor permite celor care folosesc Facebook Messenger sa le arate prietenilor ca se afla in cabina unei nave X-Wing, deci ceva ce in mod normal nu pot face foarte usor, sau chiar deloc, prin vreo alta aplicatie de mesagerie obisnuita.

Facebook Messenger. Toate aceste noutati importante au fost lansate pentru aplicatie astazi in intreaga lume, astfel ca orice persoane interesate sa profite de ea o pot face chiar acum pentru a se bucura de noutatile mari.